Gombás süllõszeletek

Hozzávalók

1 kg süllõ, 1 db vöröshagyma, 50 dkg csipkegomba, 2 teáskanál apróra vágott petrezselyemzöld, 1 evõkanál pirospaprika, 1 dl étolaj, 5 dkg vaj, 2 dl tejföl, 10 dkg liszt, só, bors

Elkészítés

A süllõszeleteket megsózzuk, megborsozzuk majd lisztbe forgatjuk és forró olajban megsütjük. A gombamártáshoz a hagymát apróra vágjuk majd vajban megpirítjuk. A gombát apróra vágjuk és a pirított hagymával, pirospaprikával fedõ alatt megpirtjuk. A lisztet a tejföllel elkeverjük, ráöntjük a gombára majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. A megsütött halszeleteket tálra rakjuk és a mártást köré öntjük. Köretnek fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

parcs kazincbarcikaivárosihorgegyesület Almûsfüzitõ HE pénzes pér Barcsi Horgász egyesület domonyvölgyi tározó szikrai tiszaujvarosi ûzemviz csatorna suto Abu Cardinal 701 ALB FD SHIMANO Alivio BX medium feeder METRO tó horgászhelyek ikervár camping ágy Shimano Catana Alborella SPRO Dyno Force Feeder 420 MH buczó bojlis horgaszat csíkszereda barrakuda horgasz to poénos videók vürti fo kék dunai h.e. Berkley Cherrywood Carp