Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sármászó szaka császló Gyõri "Elõre" HTSZ Epinephelus tauvina CDJ-7 S rapala Cobitis elongata an-1234 ponytok a horog fehercsurgo orsórögzítés Ágoston Romai tó köcsöge ifjúsági engedély kiváltása Vekeri Abádszalók horgász nagyhalász bolyli házivideo leg igényesebbek kajánsziki kepeim székesfehérvárról folyamirák horgászata Ambassadeur Big Game pityesz