Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fenekezés sügérre mentőmellény Hoór-völgyi víztározó Tejben párolt menyhal rákkal és tormával Rapala Original Floater F11G Zala folyó hosszuviz Hagyeshalom hortobágy-beretyó fõcsatorna horgasz to MAGÁNTAVAK twisterezés süllőre telepitési nap szivárványos pisztráng ívása harcsásvideók laposhal receptek Farkincas to hetijegy tiszaalpár oreo bolonai őn úszó szerelék kötése szállás kaiponty