Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

VAN DEN EYNDE Turbo barna szélhajtokûsz Nem szép tv horgászmüsor horgászláda hármas-körös andocs kapos jegy Ambassadeur REVO SXT RH10+1 Bayron laser kadarcs daru réti vizi kutya hurkolás Roston sült ponty fuszervajjal kamaraerdo kettõskõrõs eves dij Mátra lábánál SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 330 XH burvány faddi bojlisok acél 2009 vizsga vitorláshal