Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Aristichthis a karasz horgaszata cifra kölönte ólmos-legyes szerelék WFT Never Crack Heavy Spin 300 horgászat gilisztával verpelétitó Ron Thompson Berkley Mukukorica Eurostar Medium Picker 270 répahal SALMO Butcher BR5F PH DLT Grand Cat zárt dobú orsó háló kötés SPRO Kishalfuzotu kiskõrös napijegy izsép boilie raduta tó balatonba foghato halak ton bass pátkai tó