Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala X-Rap XR08GGH feederkészség Szorosvölgyi csomó video isaszegi horgásztó pest megyei horgásztavak cápaharcsa varászló mága gula Ponty rácosan pisztráng kapás tubertini úszó szállás TOP MIX ASTERX Carp Busters 360 NGSP halászlékocka Paradicsomos-zelleres harcsa Ti13i gilizta pénzes pér dijak pipi.liget.orvhalászok csónakázás börponty szücsitó