Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bakik jász-nagykun-szolnok megye ENERGOTEAM Botvilla fénytárolós hagyományos bothoz ENERGOTEAM HSR310 gumicsónak mikolik horgászto magán tó Katalin-tó Shimano Alivio AX dél-alföld kõsûllõ dunai halfajok homoki küllő Ruszlis céklasaláta Töltött csuka úszós amúrozás TOP SECRET Barillo pellet Banán kavicsbánya baloni öze Rapala Original Floater F11BOF patonyos pontyozás Spicc Master Class Alborella pontyozó etetőanyag dévérező bot