Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

solinaris naptar ólom öntése horgász hetijegy jósva patak horgászhelyek holt duna Black Label Baits Pop Up Bojli Gorilla Banana kúszógéb vizügyi dolgozók he. cikkhalas kft kutasi tározó Rapala Shad Rap SR07ALB mélység mérés horgászhelyek lipót CRALUSSO Szörf jenzi schnurfett lokoshazi to úszós amúrozás sügérezés Harcsás tó hal csalik béka-hal emberevõ kékesi felkelünk úri