Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

alcsiszigeti holttisza waramund ballas tó külmotor területi engedély aldebrő Rapala Minnow Rap MR09BP luciánó százfa zsinórméret föfasor proterorhinus BIG CARP Frenzy Bloodworm Expert Bag & Stick Mix ponty fogasa szettek pontyozo kotesek r21 cethal menyhalak élőhelye horgászhelyek simontornya ikva patak vajaiviztarozo Horgaszat letoltesek Pinnacle MATRIX BAITCAST MT10SR vörösszárnyú keszeg