Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csorba tó nagy fogásai halnevelõk udvarhely KAMASAN B510 dorozsmai ponty recept duna-vögyi cabelas bot magyar-kócz MAROS MIX Extra sajtos pochal EXNER Bream Dream 6 g Alivio AX Spin 330MH SILVER vegyi kubik SALMO Hornet H5F D horgászvizek körös holtág magánkezelés SPRO Strategy Tycoon 390 horgász napijegy várpalota kigyosû somogy hatvan halakvizek D.V.CS rablótanyákon