Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kamasaki Botcsalizó bottartó horgok méretei rácalmási horgászegyesület bottarto álvány Kishajók szerkesztése és építése halkatraz Foltos páncélosharcsa engedélyváltás SALMO Popper P6 BB PELZER Twist Lock System gyorsrögzíto adapter bott mitchell botok hukó wobbler haddon teddpoly SALMO Popper P6 SH Black Label Baits Bojli Burning Sun somogyudvarhely galgahévézi horgászto Mitchell Privilege Heavy Feeder az amúr eszik harcsák horgászata tápió patak leveleki füstölthal pergetö botos horgászat