Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bosod pilisszántó Füzes-tó Látrány Hayabusa evezös pálya Balzer ADL 500 keselyűsi-holt-sió tirolfa silsztár kősüllőző módszerek liget tó rózsás márna holt-duna Zeus faber távdobó Mitchell Universe II. Spin csörnöc patak gyékényes-tó Dynamite Baits Marine Halibut Stick Mix halfogási naptár halszaporodás tigrismogyoró használata jerkbait inox görgõ