Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

RSD horgászengedélyek feeder ponyt Nádor-csatornára mosonszolnok tata öreg tó Raja undulata élõ-körös fém szárú úszók karaszokfajtai Süllo betyárosan gipo támolygók horogkötö csomok hargász videok savanna horgász tó guci nyíregyháza-sóstó marvany suger balinhorgászat Zászlós bölcsõszájú hal kovácsszénája horgászto informácio algaevõ díszhalak gyáli fõcsatorna blogok SPRO Dyno Force Tele 100