Pácolt lazac

Hozzávalók

800 g friss lazacfilé, 2 darab, 1/2 evõkanál szemes fehér bors, 3 evõkanál só, 3 evõkanál cukor, 1 csokor kapor

Elkészítés

Mosd meg majd töröld szárazra a lazacfilét. Törd össze a borsot és keverd össze a sóval és a cukorral. Szórd meg az egyik lazacszeletet a fûszerkeverék felével és takard be az összevágott kapor felével. Szórd meg a másik lazacszeletet a maradék fûszerrel, azután a kaporral. Fordítsd egymásra a két szeletet, tedd egy jól zárható tasakba. Félidõben fordítsd meg a szeleteket.

Pácolási idõ két nap, hûtõben. Kapard le a fûszereket, majd szeleted fel a halat vékony szeletekre. Szervírozd citromgerezdekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

composit szolunális táblázat bogáncsozás legnagyobb harcsa Abu Sonette balfi halászcsárda tapsony Jég alatti halállomány harcsásfilmlet területi engedély stetteni tó GAMAKATSU Elokötött pontyozó horog nyeletõfékes feeder orsó látóképi horgászverseny balin pörkölt sárkéri tó ángvilla géberjén öregtó kép galériák ménesek pisztráng szákolás fish byron abu harcsázobot Szekszárd sötétvögy váci