Pácolt lazac

Hozzávalók

800 g friss lazacfilé, 2 darab, 1/2 evõkanál szemes fehér bors, 3 evõkanál só, 3 evõkanál cukor, 1 csokor kapor

Elkészítés

Mosd meg majd töröld szárazra a lazacfilét. Törd össze a borsot és keverd össze a sóval és a cukorral. Szórd meg az egyik lazacszeletet a fûszerkeverék felével és takard be az összevágott kapor felével. Szórd meg a másik lazacszeletet a maradék fûszerrel, azután a kaporral. Fordítsd egymásra a két szeletet, tedd egy jól zárható tasakba. Félidõben fordítsd meg a szeleteket.

Pácolási idõ két nap, hûtõben. Kapard le a fûszereket, majd szeleted fel a halat vékony szeletekre. Szervírozd citromgerezdekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

napijegy árai FOX Stalker Moon Black Wolf 2,7 m. görgõs bot 30Lbs Harcsa rántott tengeri hal mártélyi holt-tisza holtágak csépa T-Rex River Feeder 360XH teszt Halászlé másképp horgászboltok Sajtos hal telefeeder hahót mikoli horgászto területi engedély kacsóta X2 Verseny haltartó Nevis Power Carbon Specimen csukafogás csukahorgászat tûskevár horgász to sandre kiadóház harcsázó horgászbot fenék közeli Bojli Super Natural tele carp