Ünnepi halleves tengeri halból

Hozzávalók

50dkg tengerihal-filé, 1 fej vöröshagyma, 2 sárgarépa, zellergumó, zellerzöld, 1 szál póré, 1 paradicsom, késhegynyi kurkuma, 2 db halászlékocka, só

Elkészítés

Tegyük fel a hal és a zöldségek felét és a paradicsomot fõni annyi vízbe, amennyi jól ellepi. Ízesítsük a halászlékockával, kurkumával, sóval. Vágjuk a többi zöldséget vékony csíkokra, a halhúst kockákra. Félórás lassú forralás után az alaplevet turmixoljuk vagy passzírozzuk át. A krémleveshez adjuk hozzá a zöldségcsíkokat és a halat, és kis lángon, pár perc alatt fõzzük össze. Ízlés szerint világos vajas rántással is sûríthetjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Yo-Zuri Alie Goby wobbler viktoria tavak állami engedély ára Armadillo Lures Pseudocrenilabrus multicolor melények hatvani horgászegyesület bot akciója teszt vörösdurbincs csaszartoltesshe Kós Ferenc yamaha elektromos csónakmotor moskalik SHIMANO Hyperloop Tele Feeder 375 Medium peremvárosi horgásztó horgászhelyek rakaca márna Mézes Kalács vendégház halõr MARUTO Limerick Hook bács kiskun spro feeder Siratoi holtág