Ünnepi halleves tengeri halból

Hozzávalók

50dkg tengerihal-filé, 1 fej vöröshagyma, 2 sárgarépa, zellergumó, zellerzöld, 1 szál póré, 1 paradicsom, késhegynyi kurkuma, 2 db halászlékocka, só

Elkészítés

Tegyük fel a hal és a zöldségek felét és a paradicsomot fõni annyi vízbe, amennyi jól ellepi. Ízesítsük a halászlékockával, kurkumával, sóval. Vágjuk a többi zöldséget vékony csíkokra, a halhúst kockákra. Félórás lassú forralás után az alaplevet turmixoljuk vagy passzírozzuk át. A krémleveshez adjuk hozzá a zöldségcsíkokat és a halat, és kis lángon, pár perc alatt fõzzük össze. Ízlés szerint világos vajas rántással is sûríthetjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csabrendeki hosszuréti horgász napijegy zalaszentmihály eurostar multimesh wels bugyi attract wobblerezés csukára kõrõmi to zalaszentmihályi horgásztavak õzetanyai tájmen péceli tó horgaszvizek telefonos informacioval kifli bojli ponty videók platyicza xjs 13 President DX-Kevlar búzaszemûkeszeg nyitvatartása csatlói holtág grouper horgászat zalában megalodon