Ünnepi halleves tengeri halból

Hozzávalók

50dkg tengerihal-filé, 1 fej vöröshagyma, 2 sárgarépa, zellergumó, zellerzöld, 1 szál póré, 1 paradicsom, késhegynyi kurkuma, 2 db halászlékocka, só

Elkészítés

Tegyük fel a hal és a zöldségek felét és a paradicsomot fõni annyi vízbe, amennyi jól ellepi. Ízesítsük a halászlékockával, kurkumával, sóval. Vágjuk a többi zöldséget vékony csíkokra, a halhúst kockákra. Félórás lassú forralás után az alaplevet turmixoljuk vagy passzírozzuk át. A krémleveshez adjuk hozzá a zöldségcsíkokat és a halat, és kis lángon, pár perc alatt fõzzük össze. Ízlés szerint világos vajas rántással is sûríthetjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

teljes pontyos videok STRATEGY Standard Stiff Rig & D-Hook Technium eládó horgászház horgász játékokú gyomaendröd -Bononzug Mitchell ELX HORVÁTH Búvárúszó Lázbérci víztározó Spin Bade horgász hetijegy kajánsziki Normark Exage FA trianon-csatorna jásznagykun szolnok megyei horgásztavak ponty fárasztás spro orsó keszege meghivo baranyai horgász tavak Genesis Black Ice Match Méret compózó felszerelés gazsi Ambassadeur REVO SXT-L LH