Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala Original Floater F07FT szaunálistáblázat v görgõ korda angolna táplálkozása szounális tábla Dam Onliner Aal /patron tartós/ adonyitó lótetûcsali szerelékek készítése horgászhelyek dunaharaszti területi engedély tiszatarján haldorado team tagsági dily pony horgászat átkai holtág fotói elado horgászbotok Vegyes pontyozó Eurostar Traverse-X 90, 170 abonyi göröndi halastavak petesmalom telepitésgalga héviz paksi horgászat ölbõ horgász