Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Mitchell Privilege Feeder belsõbáránd holt-szamos légifelvétele óriás antennás úszó piker paprikás keszeg olajba hajtókarfogantyú egyesület sopron EXNER Seria Katus garancsi tó balatoni horgászás kislokihorgásztó szolnok alcsisziget tengerihorgászat Horgász vizek Koós Ferenc Felszíni harcsázó úszó Bojli Colmic Bayahibe Carp öttevényi kavicsbányató horgaszvizek somogyban zengõ horgásztó ryobi orsó SALMO Frisky 7SR RPH atkai gobio