Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rod podok folyóvízi twisterezés töröcske Zászlós bölcsõszájú hal 2008 karácsonyi hal receptek rágogumi hol fogták a legnagobb halat só ideig mély-ér hargász videok cigánybelvíz csatorna SPRO Precision Match 390 orca etetõhajó horgász területi engedély rába villantó készítés velencei napijegyek uszófelszerelése haltelepites soltvadkert pontz tilalom heddon tedpolli málna bizományi Etetöhajo.