Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lékvágás hetijegy budapesti szakasz fény és hangjelzős kapásjelző petöfi horgász egyesület sexpir csukán halas rabló tanyák kellékek erdei tisza szórói szalai gyula emlék verseny 103 kg harcsa abdai to potyka perem városi Rapala Original Floater F07FT posa to napijegy tiszaluc SBS CSL Pellet 5 mm méret korlátozás senator süllőívás Tulipán Zsolt