Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tolna holt-duna horgász alapismeretek mixek föcsatorna sinkár tó MULTI FISH Szögletes dupla száktartó vállalj sirava termál oriasponty szanatórium oroszlán sügerek soderos to varbói bojlishorogkötés bojli horgászat silány keszeg bányató zöldike macrourus Müller horgásztó ezüst part eteto hajok