Tõkehal spanyol módra

Hozzávalók

4 db tõkehalfilé, kb 800 g, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 3 evõkanál friss vagy 1 1/2 evõkanál szárított oregánó, 1/2 evõkanál apróra vágott chili, 1 evõkanál só, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vajazz ki egy tûzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fûszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd fõtt rizzsel és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

telefon gyirmoti horgászto jelõlt pontyok sachespaire putni bejelentõlap harcsa csali héjatlan kövihal SPRO Kishalfuzotu szet gyögyöspata Nagyvásár házi csonti hurokkötő Aranymakrahal Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó horgász hetijegy kettős körös narracuda õre Halas penne Vizsgahelyek sárvári tavak domolykó legyek kardakeszeg