Marbellai halpörkölt

Hozzávalók

400 g fagyasztott tengeri halfilé (tõkehal, foltos tõkehal), 1 doboz kagyló saját levében, 2 evõkanál liszt, 3 dl tejszín, 2 dl fehér bor, 2 fokhagyma gerezd, 1/4 teáskanál piros paprika, só, 500 g fagyasztott zöldborsó, 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

Olvaszd ki a halat, majd szeleteld fel 8 részre. Csepegtesd le a kagylót, tedd félre a levét. Forgasd a halszeleteket és a kagylót a lisztbe. Öntsd a tejszínt és a bort egy lábasba. Agy hozzá 3 evõkanál kagylólevet. Hagyd fõni fedõ alatt 4-5 percig. Pucold meg a fokhagymát és szeleteld fel. Add a fokhagymát a paprikát a halat és a kagylót a tejszínes mártáshoz és hagyd fõni még 5-8 percig. Sózd meg.

Add hozzá a cukorborsót, éppen hogy csak átmelegedjen, szórd meg petrezselyemmel. Szervírozd fõtt burgonyával vagy fõtt rizzsel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Úszókötés videók byron abu harcsázobot kuusamo villantó VAN DEN EYNDE Active Feeder e3871 mernye horgászpark brána poloske sütő nyugati silver tó szögletes Mitchell Privilege Winckle Picker horgászvizek kajánsziki fogására feeder szett teszt danyito .a..t..i.og.s díszhalak Oncorhynchus nerka harcsa ettetese barbel