Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kis-Morotva területi engedély stetteni tó Yo-Zuri Dino Crank wobbler daiwa bw2600 pergetõmódszer pilisvörösvári tavak Csobád orsóteszt fenekezve újhold gyopárosi déli tó gazsy FELSZERELES Zápr tó cigany no Vízesések erõmüi horgásztavak oázis pegetõ botok fehér-körös nagyberki hársasberki-tó kunbábony tengeri süllõ Tatabányai Gyémánt Élményfürdõ