Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

napi jeqyek makoncai viztarozo fehé cápa élõdunai horgászat dunabodány örspusztai ráckeveiduna napijegy Rapala Original Floater F07HS damil orsóra jáz szenna türtöi holtág csuka film horgász napijegy horgásztó godolllo dunapataj SPRO Classix Tele Carp BNY 100 akaratya görgõcse kecskéscsárdai lápi póc területi engedély dunaharaszti kádári holt duna Francia tõkehal dunatisza csatorna