Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

redington legyezőbot gubancgátlós szerelék lfwézeaw Nutrabaits Trigga bojli márok herman otto Dunai halászlé törpeharcsával Szegedi uti horgásztó mintszent revfalu trizsitó STORM Pro Grub PRGR03PG3 twister horgász területi engedély tardona buvár uszó használata mazsola sió csatornai horgászegyesületek olajoshal tarpon halvásárlás belsõ-mántelek pellet készítés úszó pontymatrac folyamszabályozás a tiszán fotók