Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Délegyházi IV-es tó Malom horgászto Ászfa csikóhalak sül 4 tó csõmõri to ki fogott legnagyob halak grippem Fejér megyei horgász vizek GAMAKATSU 2210S sréczer rapala videó patus FOX Toss Pot szallas tiszan báb horgász hetijegy soroksári duna pest emgye Rapala Shallow Shad Rap SSR05SFC szigligeti-öböl gyilkos bálna lupa tó Balzer ASR 600