Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

biro rét horgász to kukac horgászbolt Szürkeharcsa csalik dam kukoricafüzér törvények tisza kezelõ felszíni pergetőhorgászat salakos kaviár kardos er doszi paternoszter kotes horgázs könyvek angolna csali Perenyei horgásztó balaton legnagyobb hala gilisztafarm buldo Abu Ultracast 6000 FD Fertõ tavi horgászat keszegghurgaszat ponykapás dévérkapás