Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gellérapartman törökbalinti sos to hyphessobrycon agostyán horgászat pécel B max tele 60t maver spicc bot bérletek az év hala 20385 GOLDSTAR Eco Pilker 40 gyorskapocs Verpeléti horgásztó Balzer Colonel Big Deep csukázo szerelék luhr jensen wobbler széki tó Bayron laser Halas penne szálka horgásztanya Rutilus rubilio Shakespeare Mach 1 feeder feeder horgászbotok bogdány