Sült sügér

Hozzávalók

4 sügér kifilézve, 1 dl zsemlemorzsa, 1 teáskanál só, 100 g vaj vagy margarin, 1/2 dl finomra vágott kapor, 1/2 dl finomra vágott snidling, 1/2 dl finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

Keverd össze a sót a zsemlemorzsával. Forrósítsd fel a vaj felét. Forgasd a filéket a zsemlemorzsába majd süsd mindkét oldalát kb 5-5 percig a felforrósított vajon. Forrósítsd fel a maradék vajat. Szórd meg a filéket a zöld fûszerekkel majd locsold meg a felolvasztott vajjal. Szervírozd fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

FOX Snare téli horgászat a répcén Foltos sasrája területi engedély klágyai-tó bayron botok horgász szabályak a vizsgára tiszaluci holtág horgászvizek várpalota téli domolykózás Ambassadeur REVO SX-L LH mézes FOX Warrior ES 13 rohod katonai rocsó SALMO Sting S6F BL carbon eagle napijegyváltás Ti13i csontigombóc 2010 fogasok rio zsinór gólem-tó atomeromuto VAN DEN EYNDE Turbo fekete