Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Halásztavak bókai SALMO Sting S6F GT parti etettési modok sporthal nyeletés bojlis szék lékbõl áram zalavári tó zsinórvezetõ allroundmarin felfújható csónak Csongrádi Tisza Holtág belaváritavak Bugaszegi tó spro folyami rák Sárgafarkú lepényhal tatai szelidi tó képek Rapala Shallow Shad Rap SSR07BSH Viva Black Spin 60 apróhírdetés bóka karabiner