Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Halpástétom fás-tó napijegy mura balinra horgász egyesület Owner Iseama 50046 némesi tó kiado to vizi baleset dömös horgász napijegy rábca Koós Ferenc Harcsázó úszója shimtib hévizi csatorna horgászmúzeum kétpontos rögzítésű úszó területi engedély balaton paducozó etetőanyag Dunai hallak TECHNO Technopufi EXTRA morotva etetés a balatonon SHIMANO Lesath 300H NAPIJEGYES TÓ