Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hasznosi víztározó szemesi horgászto FOX Pole keeper bojli recepzek ponty grillezve menyhal spiccbotal nagy halra horgász jegy aranyosfej andaVI EXNER JUNO tiszavirágzás 2009 bor ponty kutya sárosfõ középfékes orsó fad dombori Apartmanok a tó környékén hogy lehet horgászni Zeus faber gyerek horgász verseny Rapala Shallow Shad Rap SSR09GF Kemecse ur