Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dt zsinór parafa görgécse leuciscus malomvölgy pinki Sirok balatoni etetõanyag réticsík Balzer Colonel Gold Popstar Sült lazac pirított gombás körettel horváth ákos Kisszájú macskacápa 30kg 40kg amurozos filmek Devescer mü légy taplalkozas kunsagifocsatorna spicc bot felszerelése telepítés kõszegen vekeri tó program felkantározás amur twisterhorgok fürdözös tó