Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sulinaris tábla ROYAL TECH MONO RTM pontyozás folyóvízen Norway special boat 500 pisztráng HE tápia pérezés Pipázó pontyok bojlidobó horgász hetijegy hársasberek Okuma Nemesis 200 hallé decs réti.csik. 75 fonott zsinor sajószögedi tolnai tó pinka patak arany halak nagykanizsai csónakázó tó Ti13i tiszakécskei horgászversenyek SHIMANO Catana XT Competition nyírádon haltelepítés Sült ponty mártással