Lazacos tészta de luxe

Hozzávalók

300 gr tagliette vagy nagy kagyló tészta, 3 db keményre fõzött tojás, 200 gr tejföl, 2 evõkanál finomra vágott kapor, 2 evõkanál, finomra vágott metélöhagyma, 200-250 gr füstölt lazac, 1 evõkanál vaj vagy margarin, só, bors

Elkészítés

Fõzd meg a tésztát az elõírásoknak megfelelõen. Pucold meg a tojásokat és aprítsd fel. A tejfölt tedd egy lábasba, add hozzá a tojást, a kaprot, a metélõhagymát, sózd, borsozd. Melegítsd fel a szószt, de ne forrald! Vágd finomra a lazacszeleteket. Olvaszd fel a vajat és öntsd a tésztára. Oszd el a tésztát négy tányérra, öntsd rá a szószt és díszítsd a finoman szeletelt lazaccal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász napijegy tököl Halleves horvát módra Pargus harcsazo szettek elado pontyok foto Padlizsános hal hagymáshal angolna recept hosszupereszteg Zápor tó bikató állami jegy Dam Quick Effzett FDS rd 4 sinkári tó sármászó szaka váli viz ámbráscet tápláléka Barbus plebejus felkapókar thermo ruha fogási tilalom ragadozohalak Herman ottó tó