Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dunakeszi sóderbánya tó szilikon csali területi engedély tunyogmatolcs regisztrácio megszüntetése dunakeszi tõzeg angolna fárasztás nograd horgaszto kapuvar hozászólás kunszentmárton betekints-holtág tardonai-tó robertó tó horgász területi engedély tiszaluc horhaszatok SUFIX Gyro Bakonyszücs dunai ingola bixifishing Csupasztorkú géb rhodeus sericeus amarus gumi és monofil összekötése horgászbot akcio csomóbontás ezersziget