Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Pityókás ponty Galambász-tó water-land Dam Super Natural Spin 60, 80 valósíthatjuk napijegy horgásztó SALMO Hornet H6F HP felsötiszaihorgászat csesztregi tó dévér horgászata pisztrángozobot Piros morgóhal carp zoom mini bojli mariapócsi horgászbolt planer ingola mariner csónakmotor Bojlis videók viva black spin vértesszölõs nagy harcsa berekalji tó halfogás területi engedélyek a rablóhal horgászat eredete kék akara