Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy pécsvárad szûrke harcsák játék állása nobilis vara nagy morotva ENERGOTEAM Carp világító swinger Spic bot napijegy mura hardy pettyes kúszóhal tonhalak tatai deritötó lánakeszeg SPRO Excape Feeder 390 H adonyi tó akasztói horgászpark horgász házak Coryphaena hippurus tetraodontidae horgászhelyek rábca fenekezö szerelék készítés TOP MIX MCS Juharmag afrikai halcsa Dunai filmek