Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Balástyai víztározó SPRO The Carp elektromos kapásjelzo domolykóra Csobád kõtés folyóvízen Fenwick Ironfeather II. Casting zsebpeca készítése jásznagykunszolnok frenatus 24 horgászvizek kiskunfélegyháza SALMO Perch PH12F YD sügérfélék skorpioattis Közönséges kutyacápa kunsagifocsatorna simono CRALUSSO SURF etetőszúnyog tsza-folyo harcsázás a pón horgászturizmus SPRO Dyno Force Spin 60