Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

réti sós tó dinnyelapos nyeremény királyházi SPRO Explorer Spin 40 Dam Spezi Power Spin 80 körös-holtág horgász cuc megrendelés felszíni wobbler helyipari dolgozók HE invazív amurozó úszó horgász nóta Trachyscorpia cristulata ürbői-zsilip Tonhalfasírt EUROHOLD Gold Power 240 ragadozóhalak horgászata öntõ forma jaxon orion ,60/2,75 rogazsengedely BIG CARP Vörös magmix viktóriató