Lazac olasz paradicsomos mártással

Hozzávalók

4 lazacfilé ca 600 gr, 3 evõkanál olívaolaj, 4 érett paradicsom, 1 lila hagyma szeletelve, 20 db zöld olívabogyó, 1 db fokhagyma, 1 csokor bazsalikom, só, fehér bors

Elkészítés

Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütõben 150 fokon 15-18 percig.

Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd fõni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.

Szervírozd fõtt tésztával, pl. tagliettével.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászkés tisza tó horokotes harcsara százfa kárpátia kisvaci to pangasius titteya fluorocarbon walleye lógga boldva SPRO Versenyszák rácalmási gátak ea bass horgászhelyek izsép keramit GAMAKATSU 4644F szounális táblázat front csuka sütve le menyhalazó zsinór halpikkelyezés