Lazac pestoval

Hozzávalók

4 lazacfilé kb 600gr, 1 kis üveg pesto, 4 db répa vékonyan szeletelve
2,5 dl narancsjuice, 1 hagyma vékonyan szeletelve, 1 evõkanál vaj, 1 db fokhagyma, só, bors

Elkészítés

lazacTedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.

Fõzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Fõzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.

Tálald a halat valamilyen fõtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gyõrtelek Abu Ultracast 4000 FD mûgiliszta rakétázás péterhidai-holtág hajok SBS M2 Betain Carp Pellet bojlisfelszerelés deverezes osszel horgászhelyek tass harci öv djasz bogar monori tavak légykötő cérna moon special Gyöngyszem két zsinor kötése nagyküküllö dózsa képeket dunai vízállás tõzegtavak 2010 balatoni haltelepités debrecen-tó