Lazac pestoval

Hozzávalók

4 lazacfilé kb 600gr, 1 kis üveg pesto, 4 db répa vékonyan szeletelve
2,5 dl narancsjuice, 1 hagyma vékonyan szeletelve, 1 evõkanál vaj, 1 db fokhagyma, só, bors

Elkészítés

lazacTedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.

Fõzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Fõzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.

Tálald a halat valamilyen fõtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

viz szint csukafej librás balatoni wobblerezés bakonyszentlászló alcsisziget spirit runner kajánsziki-tározó Tüskepusztai-tavak márnahorgászata SEVYLOR Fish Hunter HF250 gumicsónak fogasinaptar aroma fiola MAVER Z.03 M10 bolognai 6 m béddobler folyami lesõ harcsa használt horgászfelszerelés fenekezõ szerelkés kőrézsű fehér-körös Hernárdi csatorna lulla-i tó bot zsák csobaji tisza holtág