Lazac pestoval

Hozzávalók

4 lazacfilé kb 600gr, 1 kis üveg pesto, 4 db répa vékonyan szeletelve
2,5 dl narancsjuice, 1 hagyma vékonyan szeletelve, 1 evõkanál vaj, 1 db fokhagyma, só, bors

Elkészítés

lazacTedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.

Fõzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Fõzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.

Tálald a halat valamilyen fõtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bukógát milo zsinór berekböszörmény spined oreo rackevei duha etetés paducra Rapala Shallow Shad Rap SSR07SD Rod-pod készítés Q-TOR Stylólom lipusz zsibórvezetõ görgõ ötös csatorna lapkó maconkai viztarolo pontozas baitcontrol 650 törpe hörcsög Seahorse dalmand sovany laszlo könnyű pergető felszerelés botia macracantha abu garcia kacsásto martonvásár