Lazac pestoval

Hozzávalók

4 lazacfilé kb 600gr, 1 kis üveg pesto, 4 db répa vékonyan szeletelve
2,5 dl narancsjuice, 1 hagyma vékonyan szeletelve, 1 evõkanál vaj, 1 db fokhagyma, só, bors

Elkészítés

lazacTedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.

Fõzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Fõzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.

Tálald a halat valamilyen fõtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rokasi to damiltoldás kék vizû match úszok halradar onkorchius mykiss öcsödi Boroszlói holt tisza forgókanál egyéni verseny balinpaprikás napijegyek arai tövises rája SPRO Classix Tele Traveller 100 garda horog kotes majsi horgásztó Acipenser stellatus kilós vízálláa foktõ Keszi kavicsbányató illes FISHING BOX TOP Cart gurulós láda felkantározás