Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

berkley orsó prionece glauca hal anatómia bátya Spro Super Long Cast LCS 460 CSÖKMÕ VERSENY mormi New York jegy ár csemegekukorica Balzer Tidec III Surf TOP MIX AsterX kamikaze halak isaszeg park he. halas videok agyaggödör SHIMANO Alivio BX Specimen 390 olimpiai to óriás pontyok csabrendeki pátkai tározó egrihal dobó elõke kötése Lámpáshal