Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

harsány matyér FOX Camo Soft Steel Epalzeorhynchus frenatus seabream brochet kele Engedélyek "horgászos" tatai horgásztó használt horgász cikk horgász hetijegy liget tó Hoór völgye holtágai TOP MIX Feeder Special glx850 köthetõ drótelõke SALMO Butcher BR5F GT protvis dunavölgyi-föcsatorna áprilisi telepitések ugly stik gyerek GAMAKATSU G-carp super rig