Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Harcsapaprikás másként SALMO Whitefish SW13JDR GT Gumibefuzo drót süllyedővégü zsinór béddobler szigetszentmiklós buvár uszó használata Fokhagymás hal botszerelés horgászbot felszerelése sil star botok MAROS MIX Téli Ponty Speciál szabályzat Diós fogas duel 270 bot visegrád telepités delfin etyesüjet Balzer Diabolo Tele Universal szûcsi tó csali pontynak 2009-es jegyárak j't;k velencei napijegyek DAM Quick Power Champion LD Multi