Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

belsõ báránd bottartó állvány harcsa parasztfaló horgászvizek pilismarót leghíresebb Tokaj Nádastó sió csatorna horgász engedély kárász és keszeg horgászata horgász hetijegy lipót vendéghorgász vendel bakonybél tükrös nemes ponty ponty horgászata magyar atkai viztarozo Csõszi Horgásztó mór kunsági fõcsatorna MULTI FISH Szerelékes doboz dunai márnázás PESCAVIVA fott kender coregonus sügér növekedése Ménfõcsanak