Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

éves engedély rakétázás torony tó lábgomba zala megye horgászvizei hajduszováti horgászto zöldmalmi dobó tecnika kék csuka compózó felszerelés decs Mitchell Pulse Shad gumihal szoke tiszatérkép pecás horgasz bolt dfbrecen harcsapörkölt dip aroma palotavárosi to vörös álsügér horgász hetijegy péres horgászbottal a dunadeltában árpádhegyi afrikai harcsa nyúzása