Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

teritotavi isaszegi horgásztó SUFIX Gyro damilfeltekerése nambrad-to Team Daiwa Bolognai bot területi engedély hévíz kormoshal lendvadedesi-tározó horgászversenyek rainbow cuha patak ráckevei horgászat fûzvölgyi öntözõ Bodai jégvastagság haláp-bodzas keri velenceitó eszik e ahal feherto szeged sziki szikrai holdtisza 55 kilós harcsa VAN DEN EYNDE Bait-Tech - Mojo Grundbait