Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

peixes legnagyobb süllõ Tárkonyos harcsa erdei gombával Gold Star Telecarp Medium vürti fo tiszai süllõzés horgászviccek területi engedély poroszló fenekezös süllözés SALMO Whitefish SW13JF GT legyetõ horgász shimano beast master te 6000 capelin SPRO Big Carp Specialist merítofej Nagycsécs Erkel-Rákóczi Tó sajópetri bánya tó KV-1-2-3 Viztarozo letölthetö filmek doborgazsziget barathal sügér elkészítése adonyi horgászto magyar ország vizei