Vajban sült süllõ rókagombával

Hozzávalók

1 kg süllõfilé (200 g süllõ fejenként), 25 g vaj, 400 g zöld borsó, 400 g rókagomba, liszt, só és bors ízlés szerint

Elkészítés

süllõ étel

Olvaszd fel a vajat egy serpenyõben közepes lángon. Hagyd hogy a vaj elolvadjon teljesen.

A süllõfiléket forgasd bele lisztbe majd tedd bele a serpenyõbe és süsd 4-5 percig mindkét oldalon.

A gombát és a zöldborsót párold meg vajban. Citromkarikákkal és díszítésként friss kaporral tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halnász zagyva horgász engedély pestmegye x.ker horgászverseny Sárvizi tó SALMO Minnow M7F DB MILO VIP kis rába fox rx kapas jelzo TECHNO Háromhorgos harcsázó fonott eloke pötyke horgász jegyárak Malomér fogas SPRO Power Catcher Suspender Baitfish Ördögfejû kõhal műlegyező kupa horgászhelyek eldorádó tó élövizcsatorna Dam Quick SLR Surf fd 5 velencei tó horgászat Black Label Baits Pop Up Bojli Black Berry válfajában bükkszentkereszt peremváros