Halkocsonya tengeri halból

Hozzávalók

50-70 dkg halfilé, 2-3 citrom, 2-3 babérlevél, só, fehérbors, 1 csomag zselatinpor vagy levél, 1 csokor kapor, 1 vöröshagyma felkarikázva, leforrázva.

Elkészítés

A halfilét 1-1,5 liter vízben babérlevéllel, egy kettévágott citrommal és egy másik kicsavart levével, sóval, fehér borssal ízesítve feltesszük fõni. A halfilét kiszedjük, a hallét leszûrjük, felforraljuk, hozzáadjuk a zselatint és hûlni hagyjuk. A formába kevés kocsonyaalapot öntünk, dermedni hagyjuk, elrendezzük benne a halhúst, a kaporágacskákat, a hagymakarikákat, a citromszeleteket, és felöntjük a többi kocsonyaalappal. Ügyeljünk arra, hogy a kocsonya állaga mindig megfelelõ legyen, mert csak így lesz szép, amikor a formából kiborítjuk a kész halkocsonyát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

harcsa fogásteknikák van den eyde biróréti Abu Garcia Suverän Pro Spinning BraidHM Carbon FOX Reflex távdobás gyerek horgászengedély ára hétvégi elörejelzés sebész Berkley Jigolo horgászhelyek solt Sándorfalvi fõ-csatorna Acanthocybium solandri harcsa silsztár pontytilalom balaton bothenger penn horgászbot mark Pontyderék lengyelesen bicskei horgászto carbonbot készités fustolt hal pareszelő