Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pergetes leiras AKASZTOI HORGÁSZTO gumihalas szerelék Dynamite Baits Csikorgó-patak nyugati övcsatorna pergetõ modszer felkötés Walter sárréti csatorna beni Tesztlapok csonakmotrok gyepa horgász tanyák fárasztó horgásztó pontyvadász matrix fising line takacs gerinctelenek tata deritó SPRO Seria Walter Silver Bream Float 390 Super GTM-RA Zsolt-tó abramis