Termék ajánló

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

bölcsőszájúhal-félék árvíz a pisztrángosban búvóhely fladen öregbánya tó halas tó mûvelõitõl Minnow YD Fuszeres lazac horgásztúra horgászhelyek nagyduna langostino fekete nyársorrú hal kutyogtat Keszi kavicsbányató kempinglámpa dorgincs korostarcsa horgászkés boylihazilag sziki tó horgászengedély vizsga szálás cemping szücsi