Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halfajták kifogása pontyot hogy kell fogni horgász hetijegy pogány Walking catfish Black Label Baits Bojli Grilled Kangaroo csonak motor csiga horgász napijegy jászkisér fojás halszaporítás Domonyvölgy II kúpos etetőcsésze területi engedély nyékládháza Csuka támadás emberre esõben jobban kapnak a halak? Dunai hallak vall-to kifli fancsika tó maconkató budapest házilag elkészithetö etetöanyagok UTOLSÓFOGÁS kozármisleny dinó