Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

cséri tavak dam quick mahor rekordlista keresztháti üdülõsor 76 1. horgásztanya az összes hazai halfajta Ausztráliai szürke tőkehal horgászbolt XI.ker. szakács tó Mitchell Laser Feeder dunai vízállás garba sullo horgaszata fritz nyaralóház SBS EuroStar bojli Soluble Classic horgász csónakok hantosi halmodszerek Rutilus macrolepidotus fekewsvarcurgo folyok szenyezetsége magyarországon földesi horgásztó fotók gyõr-moson-sopron horgászhelyek makád vízszint