Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

aggastyány 31§ pucsok Retimalyor SHIMANO Catana BX Spin 300MH GAMAKATSU 3350G tisza-túra SPRO Pontyos merítofej Kurtafarkú rája jégvastagság a holtágakon TRABUCCO T-Force Spinning Pike tökmagpogácsa horgászhelyek sebes körös pennreels engedély lengyelországba TOPextra tó vajdácskai balin ételek pásztó bolcsoszaju suger ealdó csukázó felszerelés angolna paprikás cigánybelvíz csatorna