Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Dunai horgászjegy kertitó szegedi horgászboltok lőbő Misefai Jóléti-tározó halfajai pisztrángostó SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 270 XH Boldogasszonyfa kömaszkos szaiblingozás nádazsdladány iszakasz kutya hal pocsaj téli csalink erügumi harcsázó csalik Gyopáros Töltött tok carp mania Thunnus thynnus pangasius hal gyümölccsel hold hal simano optium 400