Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bácskiskun megye hajo sullofogas vobblerrel kötözések vertesharcsa folyami horgaszat drennan bot halak a drávában Rétescsomagban párolt hal zöldségágyon yamaha kétütemű csónakmotor nagy hallak HARCSÁS SZERELÉK lendvadedesi horgásztó Rapala Jointed J11HT királyponty csongrádmegyei holtágak DENDROBAENA Giliszta üzenet küldés SPRO Vista Carp Feeder 390H tarnoca rinya gold star cyclone hetijegy szamos Sziámi óriás ponty