Diós rántott ponty

Hozzávalók

60 dkg pontyfilé, 4 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg dió, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A gerinccsontról leválasztott pontyfilét milliméterenkénti bevagdosással szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk. Bõ, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tata oreg to halfogási tilalom tenk trükök horgász napijegy osztó sziget arany pikelyes erőmű-tó algyői halászcsárda területi engedély csepel csobaj holtág zsenye pergetőzsinór dobi holtág öntözõtó ács Kamasaki Bottartó villa hosszú szerelék süllőre SBS M1 Betain Carp Pellet horgász területi engedély zalaszentmihály Merenyei Horgásztó banya tavak spro orsó milo horgászláda Vörösúszójú pontylazac Nádudvar szállás