Dunai halászlé I.

Hozzávalók

1 kg ponty, 15 dkg hagyma, 5 dkg házipaprika, 2 dkg só, 2-3 cseresznyepaprika, 4 adag gyufatészta.

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a sót és a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy félórai forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt gyufatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

etetõkosár kötés Szent Anna oszko dávid clicentrarchus labrax kerkafava tokaji horgász to hasznalt horgaszcsónakok eladása napijegy fekete körös jegyváltás az Ipolyra BUSA SALÁTA százhalom batta halfajtái pergetés videos hal csali SALMO Minnow M6F T törpézni grill süllőpergetés fótfürdõi ENERGOTEAM Botvilla fénytárolós hagyományos bothoz cephalus KORDA Kurv Shank 4 Yo-Zuri Emperor Minnow Mirror Finish wobbler gumi ruha horgász területi engedély tass