Dunai halászlé I.

Hozzávalók

1 kg ponty, 15 dkg hagyma, 5 dkg házipaprika, 2 dkg só, 2-3 cseresznyepaprika, 4 adag gyufatészta.

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a sót és a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy félórai forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt gyufatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászat üdülési csekkel Vecsés horgászvíz bbz-1 heinz-blinker MÜHOLDAS KÉPEK keleti csatorna szücsi tó állami engedély igénylés békés megye Ron Thompson Specimen Pro Match fuzesi-to paducz rózsa márna VAN DEN EYNDE Tigrismogyoró veresmarti tó bataton napi jegy Acipenser sturio romai to TOP MIX Stradivari 450STM match horgászhelyek maconka csuka horgászfilm SALMO Minnow M7SDR GT szigetbecse holtág Móri Látóhegyi tavak horgászati lehetõségek