Dunai halászlé I.

Hozzávalók

1 kg ponty, 15 dkg hagyma, 5 dkg házipaprika, 2 dkg só, 2-3 cseresznyepaprika, 4 adag gyufatészta.

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a sót és a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy félórai forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt gyufatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SPRO Runnix Bite kapásjelzo készlet kerkafava nagydunai harcsázás motorguide csónakmotor horgászhelyek csepel Belly boat keszeg rekordok Sterlet IN2 Elsofékes Orsó Spanyol tüskéscápa vizálásjelentés nagykálloi tápcsatorna tarján to horgászfeleség halvadászat területi engedély tata tejfölös harcsa tûzgyújtó hely Rapala Jointed J09PK sheffield KORDA Wide Gape kocsorod védett halak egéséges enni