Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász hetijegy sükösd SHIMANO Nexave BX Spin 300XH linkekk tógazda állás horgászbot felszerelése harcsatámadások szaibling fárasztás sárádito halastó Nagykálló őrtilos Abu Stamina 1000 FD6 horgász hetijegy makád harcsás filmek területijegy Gyömrõi tõzeges tó átlagmélysége folyamigéb haleleség medvefóka akváriumban táplálkozo csuka matchbotos fém szárú úszók amurozó bot hamvas sárréti csatorna Halfilé zödségesen