Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

dobozi petõfi horgászegyesület kígyósi csárda ponty eledel halvadászat hunyor patak pusztaegres napijegy kis balaton póczhal süllõ tisztitása keleti főcsatorna területi engedély neszmély Abu Garcia Conolon Classic 11ft 30/80 velencei tó evezõspálya imperador cod bottyáni-tó kerka romai-to Lõrintei víztározó pilisszántó fekete-erdei-holtág bognártüske úszó pontymatrac konda patak