Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgaszat es szalas sárbogárdi tavak pátkai viztározó feherpart kosz SPRO Precision Catfish 250 FISHING BOX Cantilever 3 lénai tok amurozó úszó bokros lakitelek gersekarát Csíkos jéghal köcsöge Liza ramada klub társak Olcsóbb villantók a legnagyob kárászok le candiru jászkiséri horgásztavak crappie erzsébet horgásztó debrecen Silver Match