Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgaszvizek somogyban horgász területi engedély szödöny perem városi beszerzés móri tó pergető bot horgászház sósvízi magyar halak szibériai tok kék whiting Álmacskacápa rokásto pontyot hogy kell fogni göcze bajai ferenc csatorna KRYSTON Merlin fenekezés csukára zöldmalom kishal kéthelyi anver horgásztó feketesügér csapat május elõre jelzés stimer ferenc horgász egyesület elnok