Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rózsaszín hal harcsa 12 PONTYFOGÁSOK A NAPSUGÁR TÓN napijegy budakalász lesö harcsa amurnak cukk busa táplálkozása Acipenser sturio területi engedély sárazsadány pilismaróti öböl bot eladás gumihalas szerelék TECHNO Technopufi MAXI finom szerelék összeálitása hány horoggal lehet ké soroksári duna ág GALGAHÉVIZI-TÁROZÓ (PEST) bojlis helyek faddombori horgászvíz Scyliorhinus stellaris ike Abu 801 FD irdalás tõzegtó Maconkai viztarozo