Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász területi engedély hévíz receptek kárászból amúr horgászfilmek tarnaörs felszíni pergetőhorgászat Shakespeare csónakmotor matchezés répcei fenékjáró füstölt busa TÁCI KANÁLIS Dynamite Baits Silver X Feeder Explosive Mix Groun im-9 látott hal mustad horgok Abu C 305 FR horogelőke tengeri halak süllözes horgász területi engedély öttevény jaxon odeon erõgumikõtés kondor climax zsinór lazac pisztráng