Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

harcsázó tó kuusamo horgásztilalmak nyírádi tó haltelepítései CRALUSSO UFO dunai menyhal köshey zalaszentmihály ázsiai kúszóhal napijegy bodrog peczehal magna marina Kistáskák Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal tubertini úszó mormiskázó villantó Holt-Marcal Kis-Balatoni napi horgász jegy ára haltelepítés 2010 október szabolcs szatmar bereg vilanto SENSAS Gialla Kárász területi engedély várpalota Szegedi horgászbolt