Busa bormártásban

Hozzávalók

1 kg busa, 10 dkg vaj, 2 dl fehér bor, kevés liszt, citromlé, só

Elkészítés

A halszeletek bõrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tûzálló tálba téve, ráöntünk 2 dl bort és 2 dl vizet. Elõször felforraljuk, majd fedõ alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levébõl pedig vajjal, lisztel, erõs keverés közben sûrû mártást készítünk. A tûzrõl levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgasz szeged zala folyo napijegy árak Acipenser guldestaedti horgászton lakni csónak karbantartás vízminőség Kerek tó hatvani kavicsbánya horgász területi engedély szamos délegyházi HALFILEK ELKESZITESE hetes verseny Dynamite Baits Silver X Bream Original Groundbait illes sikvölgyi szórói napijegy budapesti duna Negra Match csanádapáca füstölt fogas a hall nimfa torzsáskeszeg veresszemű keszeg