Bundás menyhal

Hozzávalók

1/2 kg menyhal, 20 dkg liszt (1 púpos evõkanál = 2 dkg), 3-4 dl sör, 2 db tojás, 2-3 gerezd tört fokhagyma vagy fokhagymakrém, delikát ételízesítõ, 1 evõkanál paprika, õrölt bors, só, olaj a sütéshez

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, hogy hasonló állaga legyen mint a palacsintatésztának. A megtisztított menyhalakat beirdaljuk, besózzuk és bekenjük a fokhagymával vagy a fokhagyma krémmel. 10-15 perc múlva beleforgatjuk sima lisztbe, hogy a bunda megmaradjon rajta és utána a masszába bemártjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.

Szalmakrumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kiskunfélegyháza poty horgaszat tejes kukoricaval blinker Vegyes pontyozó Eurostar Traverse-X 90, 170 csuka szálkátlanítása területi engedély veresegyháza busázó hely gödöll bógánccsal uj belépönek mennyibe kerül a tagság toth renátó kék tó kospallag karikakeszeg tokaj tó FOX Barbuster Line hosszú neoprene gumicsizma belépöjegy guttmanntó Berkley FireLine XDS kalapgyári völgyzárógátas tározó harcsás dvd horgász területi engedély kenézlő szivarványos pisztráng táplálkozása