Fóliában sült csuka

Hozzávalók

(4 személyre): 1,2 kg-os megtisztított csuka, 5 dkg szalonna, 6 szardella, kevés olaj, só, bors

Elkészítés

A csukát kibelezzük, a bõrét lehúzzuk. Szalonnával megtûzdeljük, olajjal, sóval, borssal bedörzsöljük. Zsírpapírba vagy fóliába csavarjuk, és forró sütõben megsütjük. Ha kész, kivesszük a fóliából, elõmelegített tálra helyezzük, és a saját levével meglocsoljuk. Az alul megadott hozzávalókból jól kikevert mártást készítünk, és külön mártásos csészében a hallal együtt tálaljuk.

Mártás: 3 dl majonéz, 1 evõkanál mustár, 1 evõkanál finomra vágott kapribogyó és ecetes uborka vegyesen, 1 evõkanál petrezselyemzöld és majoránna fele-fele arányban, 1/2 evõkanál szardellapaszta, 1 csipetnyi törött bors.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SPRO Iron X Bolognese 6 m duna pap sziget rotbarsch vízállás csonti önetetõ busa receptek feeder verseny juta hetijegyváltás/bodrogra stupek készités ponty egészben gilisztatelep tiszán kecsege hol találhato Melyik tóban menyhal szaporodása Rapala Jointed Shad Rap JSR07PRT tordasi tó farokból pecten jacobeanus SEVYLOR Evezolapát végkötés nyúlzug kislók Liza ramada