Kapros sült hal

Hozzávalók

(4 személyre) 1kg fagyasztott tengeri haltörzs (tõkehal, heck), fél liter tejszín, 1 dl kapor, 1 teáskanál só, 3 evõkanál ketchup, 2 evõkanál vaj, citromos bors

Elkészítés

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kaprot. Tegyél egy kis vajat a kaporra. Öntsd rá a tejszínt és esetleg még egy kis tejet ha több szószt akarsz. A sütõben 225 oC-on süsd kb. 40 percig.

Szervírozd párolt zöldségekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bojlis videók horgász engedély diáknak szentendrei horgásztó horgász területi engedély őrbottyán szarvasi holt kõrös horgázs csomok dam mad ráckevei tavak tisza eves berlet háttér holdkelte gumihalas technika uborkahal ponty rekord keszegfajtánk ónkeszeg csoda csali miskolc környekitavak monori kis tó SALMO Skinner SK12F RR dunújvárosi he tiszai halleves fluo mártélyi holt tisza