Kapros sült hal

Hozzávalók

(4 személyre) 1kg fagyasztott tengeri haltörzs (tõkehal, heck), fél liter tejszín, 1 dl kapor, 1 teáskanál só, 3 evõkanál ketchup, 2 evõkanál vaj, citromos bors

Elkészítés

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kaprot. Tegyél egy kis vajat a kaporra. Öntsd rá a tejszínt és esetleg még egy kis tejet ha több szószt akarsz. A sütõben 225 oC-on süsd kb. 40 percig.

Szervírozd párolt zöldségekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

telepités galga févizi sárközi fűzfahal nyirbátor szentkúzi patak sport csonak maconk ho-hó barkács tímári holtág haldai-to Vegyes pontyozó Dam Quick Stick tele 160 Balzer Diabolo IV Tengeri botok háziréti dippes pufi kecskemét záportározó-tó hatvani horgasz egyesulet horgászhelyek váckisújfalu állóvízi csónak awaschima Okuma CE-S-762L-1 Celilo 2010. január Anglia ponty rekord csomótűrés harcsa filmek