Kapros sült hal

Hozzávalók

(4 személyre) 1kg fagyasztott tengeri haltörzs (tõkehal, heck), fél liter tejszín, 1 dl kapor, 1 teáskanál só, 3 evõkanál ketchup, 2 evõkanál vaj, citromos bors

Elkészítés

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kaprot. Tegyél egy kis vajat a kaporra. Öntsd rá a tejszínt és esetleg még egy kis tejet ha több szószt akarsz. A sütõben 225 oC-on süsd kb. 40 percig.

Szervírozd párolt zöldségekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

zugló Grenadier H.G.T Horgászengedély árfolyam SHIMANO Catana Super Sensitive BX 240 MH Tótszerdahelyi-tó horgok felerositese horgaszengedely udulesi csekkert hf rdsz horgász területi engedély füzes tó koiji ponty tözeg vonyarcvashegy videok halakról õze tanyai videók homoki küllő kovácsi holtág domolykó horgászat Kisdunai tilalmak Shimano Alivio BX Specimen Madarász tó baranya kákafokra hetijegy húslégy