Kapros sült hal

Hozzávalók

(4 személyre) 1kg fagyasztott tengeri haltörzs (tõkehal, heck), fél liter tejszín, 1 dl kapor, 1 teáskanál só, 3 evõkanál ketchup, 2 evõkanál vaj, citromos bors

Elkészítés

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kaprot. Tegyél egy kis vajat a kaporra. Öntsd rá a tejszínt és esetleg még egy kis tejet ha több szószt akarsz. A sütõben 225 oC-on süsd kb. 40 percig.

Szervírozd párolt zöldségekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

damil felszerelése Szerelék összerakása kapás tass ójpalotai bánya tó horgász területi engedély felső tisza tele csavart horog kukaccal kapitális sügér horgász games horgászhelyek liget tó Trófea horgásztó carasz körösi halász szövetkezet cseketó Mitchell Performance Winckle Picker háromfai tározó Shimano Super GT-FA muskellunge Bojli Eurostar Master Class Carp paduc ívása balatoni horgászengedély kiváltás Boroszlói holt tisza brook trout sügér receptek