Kapros sült hal

Hozzávalók

(4 személyre) 1kg fagyasztott tengeri haltörzs (tõkehal, heck), fél liter tejszín, 1 dl kapor, 1 teáskanál só, 3 evõkanál ketchup, 2 evõkanál vaj, citromos bors

Elkészítés

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kaprot. Tegyél egy kis vajat a kaporra. Öntsd rá a tejszínt és esetleg még egy kis tejet ha több szószt akarsz. A sütõben 225 oC-on süsd kb. 40 percig.

Szervírozd párolt zöldségekkel és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

humminbird halradarok ponty-as csatorna Gönyûi szállás MOSELLA Competition korosok LEGKISEBB HALAK fejfeletti alpári holtág haltelepítés hortobágyi folyóba horgásztanyák nyurga ponyty kiskörei tó illy folyó tisza sege holtág területi engedély árak duna damilvezetõ gyûrû piszráng Halvagdalt halgazdálkodás nagykálloi tápcsatorna Arctogadus glacialis kaszó Baitcontrol eladó halastó