Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bodrog tó wiggle wart Hekk sütoben TIMÁR MIX Feeder Ponty sárga Sötétvölgy SENSAS Bremes pike gyõr-moson-sopron végállomás twisterező hely compózó felszerelés maróci tó FOX Series 2 Mono 4 elokötött bojlis eloke évijegy a Tiszára pontyozás úszóval Velencei tó horgászjegy ára cibokháza Szent Mihálytelek csõde szélvizi tó DLT The Lipper halkiemelo rugós mérleggel horgászvizek tarpa Ambassadeur Classic 5000 CDL hasznalt horgaszcsónakok eladása