Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csatornai feketesügérezés Rétescsomagban párolt hal zöldségágyon oldalfül szivárványos pisztráng telepítés Rapala Dives-To DT06 BB TOP MIX Complete Mix Panettone Ponty vörös kársz gyûrû csere spo pove halasztelki holtag piroskató Pogonyipuszta peixes liba tol uszo keszites pest megyei horgász vizek műlégykötő verseny törpe cápa HAL ÁRLISTA DELTA spiccbot horgász hetijegy fűzvölgyi csatorna derít örtilos Losoncitó bia