Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

trachurus trachurus vrc horgok napijegy magyarkeszi rábai vízállás felgyõ horgászrandevú kapkodunk Rapala Shad Rap SR09B faház horgász tanya bojlis jegy spro orsók rántott harcsa amúr csalik ligeti tó bánhidai SPRO Spinner Special körforgó villantó blue marline bel-fõcsatorna Fertõ tavi horgászat háziréti viztározó árak vasi tavak bokrosi víztározó Hyphessobrycon megalopterus