Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pergetes leiras Lajta torkola fenekezésröl matroska palamida tõserdõ szállás Párolt lazac gribiche mártással kopoja Centroscymnus crepidater cuki KORDA Kurv Shank 6 györgykeszeg top mix etetőanyag horgászvizek aldebrő engedély a Tiszára halász csárda horgászt spenót TOP MIX Folyóvízi alapeteto zsinórok szabadbattyán tany tolna megye Fekete tüskéscápa CARPER Állítható súlyozású swinger