Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csik hal fogasa bikácsi rihno EXNER LONDON horgászegyesületek hajdu-bihar tavai műcsalik kuttyogtatás videóval horgászbolt tatabányán mókus horgásztó bojlikõtés batai hltduna sanger orsó pataki banax5600nf hogyan kotunk fol horgokat orsók napkelte Katalin horgásztó süllõ horgászat úszós szerelékek napi jeqyek hársas tó Mitchell Performance Feeder