Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

edelényi Dóri feeder SALMO Minnow M7SDR GT tengeri halak tok viza nemesdéd hallevesd goldstar bot Szegedi Herman Ottó Horgász Egyesület horog kotese zsinorra hahót jerk stetteni-tó vizi kutya boldogi kanálvillantó SALMO Executor IEX5SR RR Róbert tó Demecser melények burjáni csatorna horgasszallas horgász tanyák tripla horog szank