Sült busa szeletek

Hozzávalók

fejenként 30 dkg busa szeletek, halfûszer keverék, hagyma krém, pirosarany, tejföl, margarin, vegeta, bors, só

Elkészítés

A busa szeleteket berakjuk a margarinnal kikent tepsibe. Sózzuk és fûszerezzük vegetával, borssal és halfûszerrel. Hagymakrémmel és pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá majd a tetejére szeletenként egy-egy kanál tejfölt simítunk el. A tepsit fóliával lefedve 30 percig tesszük be a sütõbe.

Köretnek rizst vagy rizi-bizit tálalunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ohati víztározó leveleki viztárazó panasius napijegy csengöl szirén Etyek verseny eredmény lapkás horog foliaban sult csuka világrekord ponty halételek Argyrosomus regius drótelőke balaton apartman balinos recept ütközők üürt százdi nexave damilozása GLZ500 Hol él a láncos csuka Okuma CE-S-502UL-1 Celilo bojli kotes uszo felszerelése