Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sügérfogó verseny süllő fárasztása folszini harcsazas vácszent lászlói viztározo márna tisztítás SBS M1 Betain Carp Pellet horgász hetijegy horgásztó storm csali tavak györ moson sopron FOX Micron RX Digital rádiós kapásjelzo készlet Major periódus tőkehalfélék FISHING BOX Antares 3 szerelékes doboz pipifax horgász cikkek lengõ Kolontár csontikeszites ballerus ballerus harcsafélék penne zala megyei horgász verseny ibrányi halastó aranyponty-horgászcentrum