Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mûanyag elõke ammur koipanty encrasicolus bojli felkötése csongrad majki I tó bejelentõlap menyhal végszerelék sütőben elkészített pontyételek csillagrája SALMO Pike PE11JF HPE X-LITE EURO POD rekordméret horgászorsó zsírzás uj csanálos krako Élõ Tisza fizetõ tó gyõrben SPRO HS PowerGear Glass Mono rablóhalas eloke csemegekukorica horgász napijegy tisza tó Kékbodony jurácsik károly