Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pecás pilismaróti felső kék-öböl napijegy ára Gyulai-horgásztó tarcali Normark Aspire BX szob tiltott helyek gemence Visszafogható haltelepités gardra horgász napijegy nagyölbő daiwa samurai 3-i bacoan pilisborosjenöi etetõanyg késtítés horgász területi engedély lázbérc d-max év hala eteteõanyag baleno horgászruha shakespeareugly stik Jaxon Tristan 700 multisbot