Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász eszköz fogas EUROHOLD Champion Match 390 legyezés pisztrángra Vidrapark horgász szállást gyomaedrödon süttõ horgász PESCAVIVA epres kukorica feltolós úszózás Verpeléti horgásztó haleladás mijen csali kell az afrikai harcsara Dunai horgászjegy felső-tisza TOP MIX Eteto kukorica KRYSTON Super Mantis Gold panna Tengeri halfilé másképpen fogas süllõ telepítés sporthajó horgászvizek neszmély templomzugi horog megkotese mar