Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász napijegy sárberek fogási térkép EXNER Karbonszálas antenna tápioszelei to dörgécse pusztazámor Rutilus rutilus bajai horgász tavak horgászsátor összeszéki horgász tó bajorponty pikkelyes ponty tápió-folyó heves horgász hetijegy soroksári duna STRATEGY Line Aligner Rigs Penaeus monodon SENSAS Styl ólom Megalight Diamond bojli aroma horgász paradicsom zsuzsi horgászbolt horgászjegy más néven vízi farkas