Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

piros szárnyú konczár veterán ordas-tó BARNA ALGA bónomzug horgászvizsga hely Kapros harcsapaprikás horgász egyesület DRENNAN Feederbombs 9 öblítõ csatorna MAVER Bordás feederbottartó fej spro agresiv twisterezés csukára felsõfarkasdi horgásztó faladik busa fa mártélyon nagy hal horgászat feeder bottal folyásirány szolunáris tábla dunavölgyi-átok csatorna patonyos aranyponty pangaziusz