Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Waterland tuti horgásztó feederkupa merci to dvd Nephrops norvegicus bódva simontornya fer-tó tiszafüred szállás domoszlói tó misztrija horgász hetijegy liget tó ángvilla etetõanyagprés halas-tó éva keszeg Gyõri horgász halápi tó Abu Cardinal 506 ALB FD Joghurtos párolt halfilé SPRO Precision Feeder 360 MH tárnoki tó stég épités wft never reck