Amur filé Orly módra

Hozzávalók

1 kg amur filé, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl étolaj, 5 dl sör, só

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, tojást, sört és az étolajat. A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd megforgatjuk a masszában. Forró zsírban kisütjük és tartármártással tálaljuk. Köretnek sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

NAGYDAJUSZÚ HARCSA Coryphaenoides rupestris ton felépítése omszki tó felsõszemenye horgászvizek tass cibak Csávolyi tó bisse házgyári tó balatoni horgászengedély szivárványos pisztráng ivási idö hideg 300 xe bottoesz Abu Sländan visonta császárt nagy harcsa tó Rapala Jointed J09HT görögország kazincbarcikaivárosihorgegyesület