Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nagyon jo ponty csalit kisszerszámos horgászhelyek kettős körös aggostyán Melyik faj nem õshonos Magyarországon? rája Szönya rakaca kép fzjhfg csizma sufix zsinórok mága Balatoni telepités folyami géb Yo-Zuri Magnet Minnow Floating wobbler Shimano Pontyozó rövidnadrág engedély fajták fejer megyebe ördöghal ónhal gyõr moson sopron megye horgászhelyek bikazug fûzfõi öböl maros-mix