Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Premier Spin olmok horgászkönyv csömor liviai tavak compóhorgászat szegvári holtág cabilleaud jég alatt bodorkázás IN2 Boat gipo támolygók Rainbov nagy halak lekre gyöngyüs bojli felszerelések horgászok fóruma arno tavaszi bodorkázás harcs horgászbot dorozsmai halszelet holhorgászak a dunán visi viztarozo FOX Predator Stubby Slider haltrófea