Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ságvári to horgászbottal a dunadeltában egerszalóki-tározó buzásvölgyi víztározó tógazda állás stetteni-tó Hoór-völgyi víztározó kákafki szabad aponty horgászata SALMO Executor IEX5SDR RH Lepényhal currys zöldségraguval renátó Mitchell Basic Tele Match ûrbõi csatorna jelszó megváltoztatása regisztráció törlés Kösély csatorna balinozó orsó vadponty babat Oncorchynchus mykiss legyezõmellény rakamaz érd viei