Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

video letöltés Carcharhinus melanopterus oriási harcsa quantum orsó gumicsónakok embriok napijegy háromfa kifogott halárak debrecen darabos 2010 horgászengedély snap horgászválogatott országos ponty fogó bajnokság moróhal gödi víztározó VAN DEN EYNDE Bait Tech Hosszúfoki-csatorna horok kotesek mária övcsatorna nyeletõ orsó Red braim kezezés VAN DEN EYNDE Tigrismogyoró etetőanyagok