Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

wagglerezés sárviz Méroólom EXNER Carp Strong sügérezés sárkányúszó kinizsi horgasz egyesulet nagycenk ÁRÚHÁZ AK csalit horog kõtés video napijegy csepel kandaöböl marasztoki horgaszto Dubics horgász egyesulet gutman Mitchell AVOCET Lophius budegassa Harcsapaprikás túrós tésztával halbarát Rainbow CT3000 töpeharcsa Amblyraja radiata pergetöbotok horgász engedély diáknak