Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

CRALUSSO Capri dipp zsuzsi horgászbolt storm wobblerek CRALUSSO Spirit horgásztárs kistehenes hotág SALMO Minnow M7SDR YD vissi holtag Somogyhatvani horgásztó módszerek villantó készités házilag heterorhabdus bika-tó Bogracsolás Gadus morrhua nimfahorog táti úti sódergödör pontyfogó horgászverseny SENSAS Super Bremes tengeri harcsa háziréti-tározó bionic hajdu Bihar