Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csatornai feketesügérezés pisztrángozó orsó napijegy nagyduna nagy halak horgász etika harcsakal kepek szivacs csali TIMÁR MIX Küszözo bodrogolaszi holtágak tárnoki tó horgász területi engedély rakaca polgári etetõhajó Abu Cardinal 702 ALB FD hidegvízi pontyozás kisköre horgászverseny Eudontomyzon mariae baranya megye dráva halas videok FOX Kapásjelzo védotok a Fox Micron M éló kishalas horgászat praktikák nagy fogás video vajas tejfeles