Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Silstar Yokozuna Carp teleszkópos peresi holtág bull fighter horogfenõ vasarlasai akcio császló nyékládháza debrecen-tó borjuréti csatorna király harcsa ryobi applaus MAVER Nembo Club 600 bolo körmend éjszakai kapásjelző Horgászbolt Bogács horgászkötések konya folyo hogy eszik a harcsa Eudontomyzon mariae SHIMANO Force Master TE 600-300 koi ponty engedély díjai EUROHOLD Grapho Devil Catfish 400 harcsató bot szerelés