Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Pórés ananászos lazac süllyedő damyl halas képek napijegy tiszaújváros matrix fising line porgetes robertó tó horgász kések farkashegy vizieromu orsóház PESCAVIVA sajtos kukorica Umbrine filamentosus Mitchell Basic Feeder Quiver halkatrax templomtó horgásztó Összefogás HE horgászvizek hársasberki tó hordalék-kúp vitorlás halak compó horgászata lamson orsó ezerjó tó