Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász szett linkekk baranyai horgászvizek mérõ eszközök acanthocottus scorpius 25-õs faház bálna barbus horgász engedély váltás large arbor legyezőorsó Tonhalkrémes krumpli uszo horgaszat sullore vizimadarak kiskunhalas területi engedély nyékládháza új tavak tassi-zsilip gumicsónakból ercsi horgásztó királyrétihorgásztó Dunavölgyi fõcsatorna igal fogasi esej szerelési modszerek