Körösi harcsapaprikás

Hozzávalók

fejenként 30 dkg tisztított harcsa, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír, 2 csapott evõkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 fél babérlevél, 1 mokkáskanál-hegynyi õrölt majoránna, õrölt kömény, szárított kakukkfû, só

Elkészítés

A hagymát üvegesre dinszteljük és hozzáadjuk a pirospaprikát (ízlés szerint csípõset is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fûszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig fõzzük. A tûzrõl levesszük, és a lét átpasszírozzuk. Belerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tûzön 20 percig készre fõzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bodeni to legyezés pisztréngra kajmán modszerek márnára fürgecserle tájház és vendégház tetemestok bokod hõerömü horgászhelyek őrtilos batyánpuszta giliszta tenyészet fonott zsinor árlista hogy lehet csalit csinálni Lévai széles kárász harcsa úszótestû oszi pontyozas Rokka He Horgasz lada őnyhal Star Baits SB700 PESCAVIVA pelletes kukorica fonyodi horgász bolt