Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tisza(tiszaszalka) batania Dam Spezi Power Spin 80 TOP MIX Epres Málnás gázduda jaxon orion 360/2,75 dugo legyes paradicsom tica match thermó süllöhal biai csévélés petend úszós süllõ horgászat horgásztilalmak serteskorom Yellowfin területi engedély holt duna horgászbolt paks domolos-zsibót Szenke tó seahawk pro hunyadi egyesület