Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

süllö mibe kerül egyesületi díj horgász szakíró csongrád megye horgászvizei horgász területi engedély kis-duna d.a.m super natural tele carp balatoni süllö helyek engedély ára Halas rizottó himnusz 31.§ csoba holtág Vízparti horgásztanya éjszakai kapásjelzés TIMÁR MIX Ponty Kárász szentesi felsõ kurca horgász területi engedély zalaszentmihály SBS CSL Hookers csalizó süllyedo pellet Daiwa Whisker tiszai halászat rókacápa séd tõrõkbalint félhalmi holtág õszi telepités