Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kosár SALMO Thrill TH7 OB csömör kövi csík EXNER ELLA Dynamite Baits Marine Halibut Pellets horgászvizek tiszaalpár Óriás harcsa horgászvizek nagyduna etetőcsúzli kukac zöldmalom gumizni horgászhelyek nagykanizsa esztergomi boltok FOX Teleszkópos hosszú láb rod podhoz Csongrádi Tisza Holtág kapas jelzok meccsbot fozo házi horgasz video stucnis bot Balaton Füred makádi horgásztó