Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csalitó Szerszámos láda pergetõ botok új technlkák horgász napijegy tardona Heavy Core liget horgásztó Máramarosi töltött csuka dunai menyhalazás ovner horog spro száktartó Csobád Mezõlak Földeák horgász fórum búzaszemûkeszeg harcsa filé legyező iskola Balzer Diabolo IV Special Halburger viszlói-patak spicc SALMO Slider SD10S RS fogásiesély