Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tófis horgásztó belly-boatból pergetés barracuda ukrajna hihetetlen halla fenekezõ kötés dunakeszi bányaû különleges hallak tarjányi halászat a tiszán biatorbágy pecató mutáns halak ukrajna hallai pilisvörösvári tavak trabucco önakasztós szerelék Rapala Jointed J11MD VIKING-HORGÁSZ bt bábolnai kiss apartmanház zamárdi ponty gomba neptu Abu Cardinal 300 vers horog fajták