Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

zoltán és horgász napijegy szelidi tó pisztrang felek szikra szállás lápipoc to kavicshal hal keszites hal tilalom sráczhal Vajas szivárványos pisztráng szokásai aalaszka hobbihorgász BOJLIS TAVAK vekeri tó program torkolataiban példányo tóaljai bányász horgászegyesület tó gobolpuszta porcos halak fogas horgaszbolt császártöltési horgászegyesület kárász receptek tata horgásztó