Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

4 db nagy sütnivaló burgonya, 300g mélyhûtött rák, 50g kaviár, 2dl tejföl, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál finomra vágott metélõhagyma, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

napijegy vác sszellõ fuzes-to sökösd szerb halak amurol agy kép dévédék Hór-Völgyi Víztározó compó horgászat BIC Bilbao Fishing horgászkajak voros szarnyu keszeg video Viva asthetic big carp 8000 GAMAKATSU 2210S versenyszák csuka hogy néz ki amur mpg a legnagyobb csuka ezersziget horgásztó szolunári dunaszegi morotvató szállás tisza-tó dan david duna budapest