Halak panírozása másképp

Hozzávalók

1½ kg hal (ponty, keszeg stb.), só, durvára õrölt bors, piros paprika, tört fokhagyma, kakukkfû, rizsliszt, kukoricadara, mangalica zsír a sütéshez

Elkészítés

A hal sütéséhez általában használt paprikás liszten kívül még számos más módszer lehetséges. A kifilézett halszeleteket írdaljuk be legalább 5 mm sûrûségben a hátizom résznél. Így az ipszilon-szálkák szinte felszívódnak sütésnél. Daraboljuk fel, sózzuk gyengén majd tegyük félre fél órára.

Fûszerezéshez használhatunk durva õrlésû borsot vagy tört fokhagymát vagy kakukkfüvet. Utána forgassuk rizslisztbe vagy kukoricadarába. Próbáljuk ki ezzel is és azzal is.

Tegyük fel a mangalica zsírt melegedni, süssük a halszeleteket lassú tûzön.

0 hozzászólás

Hozzászólások

napijegy tószeg Malomér dam allround 3m Black Label Baits Pop Up Bojli White Choclate zsinór és orsó Fehe-to élõdunai horgászat tatihorgásztó kérdések bokahorgásztotelepitése gersekarát sárviz tó 2.7 m botok 80-150 g Rokka He dévér halétel kophal SPRO Iron X Spin horgászvizek füzes tó SALMO Hornet H6F PH TUBERTINI Proxima FISHING BOX Stratos 1210 bányató viztárazók paritya Mitchell Nautil