Halak panírozása másképp

Hozzávalók

1½ kg hal (ponty, keszeg stb.), só, durvára õrölt bors, piros paprika, tört fokhagyma, kakukkfû, rizsliszt, kukoricadara, mangalica zsír a sütéshez

Elkészítés

A hal sütéséhez általában használt paprikás liszten kívül még számos más módszer lehetséges. A kifilézett halszeleteket írdaljuk be legalább 5 mm sûrûségben a hátizom résznél. Így az ipszilon-szálkák szinte felszívódnak sütésnél. Daraboljuk fel, sózzuk gyengén majd tegyük félre fél órára.

Fûszerezéshez használhatunk durva õrlésû borsot vagy tört fokhagymát vagy kakukkfüvet. Utána forgassuk rizslisztbe vagy kukoricadarába. Próbáljuk ki ezzel is és azzal is.

Tegyük fel a mangalica zsírt melegedni, süssük a halszeleteket lassú tûzön.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászto ahol lehet pisztrángotfogni centralto jrc defender Eurostar Medium Picker 270 gyermek napijegy árak drennan úszó ryobi bot nyirádi to árlistái horgász modszerek torkolataiban Csuka fõzés FOX Predator Run Rings jitterbug Csongrád megye magántó horgászappartmanok buza szemü holtágrendszer sárgaharcsa rood pod dip irdalás horgok kötése olaszi velence-tó