Tonhalsaláta

Hozzávalók

6 egészben fõtt és kihûlt burgonya, 3 fõtt kemény tojás, ½ jégsaláta, 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab), 1 tonhalkonzerv olajban, ½ lilahagyma, 10 db piros retek, 15-20 db zöld olajbogyó

Elkészítés

A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Fõzd meg a babot, hagyd kihûlni. Tedd az összes hozzávalót egy nagy tálba és óvatosan keverd össze.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szegeg EXPERT 360FX-T csukatrofea készitése tvister wobberek balinra pontypikkely telepités galga févizi quest908 compó csalik szett merenyei víztározó Simano Exage 4000 Rb ENERGOTEAM ET Csónakmotor Banner Powerboat lakitelek-tõserdõ lófejû csomó mentes horogkötés páros úszó PELZER Liquid Sky lebego bojlik e-mailcím ingyen budapest térképe és folyoja világ leggyorsabb hal tohatsu szántód cafranghalak