Tonhalsaláta

Hozzávalók

6 egészben fõtt és kihûlt burgonya, 3 fõtt kemény tojás, ½ jégsaláta, 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab), 1 tonhalkonzerv olajban, ½ lilahagyma, 10 db piros retek, 15-20 db zöld olajbogyó

Elkészítés

A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Fõzd meg a babot, hagyd kihûlni. Tedd az összes hozzávalót egy nagy tálba és óvatosan keverd össze.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fogyo bojli horgász területi engedély gyoma Zsinor feltekerés orsora szatmár kékre főtt pisztráng paloc-to horgászmúzeum pontyalakúak Yo-Zuri Mag Minnow Ltd kutyogtato foghal miszla bokrosi bot gumizás szibériai tokhal meddig horgászható tiszai révátkelő szajfeszito harcsa csalizása tápiószecsõ Harcsapaprikás kapros galuskával horgászkészség Törpe pikó karaszok