Tonhalsaláta

Hozzávalók

6 egészben fõtt és kihûlt burgonya, 3 fõtt kemény tojás, ½ jégsaláta, 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab), 1 tonhalkonzerv olajban, ½ lilahagyma, 10 db piros retek, 15-20 db zöld olajbogyó

Elkészítés

A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Fõzd meg a babot, hagyd kihûlni. Tedd az összes hozzávalót egy nagy tálba és óvatosan keverd össze.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Balatoni haltelepités Sander canadensis folyóvízi süllőtanyák SHIMANO Hyperloop TE AX 8000-300 horgasz bot vasarlas hascsónak jászkiséri csalogány halas to leső harcsák horgászjegy ár fonot zsinor kötések KORDA Choddy 4 miért érdemes harcsafogás Centrophorus granulosus LINEAEFFE Alpha bolognai 300 szárazlegyes bot SZERELÉK HARCSAHORGÁSZATRA Jaxon Astral felsöfarkasd szent lászló utca SALMO Frisky 7SR SBO akvárium eteõanyagok házilag red fire