Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

herseny vidamparki to serhátzug Lepényhal görög salátaval DINSMORES Nagy szögletes dobozos sörétólom készlet omszk horgászhelyek budapesti szakasz soponya dunai keszeg hátérkép műtárgy spirit runner Papzug amur fárasztása cápák vízszennyezés harcsafészek tatai derítõtó halasitás algyõi horgászhelyek gonozdi tó fertõ tó maver bot horgásztavak Tatabányán