Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tejben párolt hal dugás jégmadár ponty receptek Tiszai horgászengedély kalász hinár balatoni vízhõmérséklet robinzon szabadidõpark menyhalazás SHIMANO Force Master Boat 210MH kaviár Abu Utö shimano feeder dunai keszeg horgász hetijegy holt tisza horgászvizek tiszaluc mormi lapos-dévérkeszeg kecsegézni Szalkai predator wobblerek gyõri horgász tavak szállás veszprém megye