Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rachycentron canadum horgászhelyek holt tisza StarBaits Lebego tigrismogyoró balatoni engedélyek árai tolna megyei horgász tavak CB06 260 Rattlin Chug Bug Storm wobbler Maconkai-víztároró pilisszentivan egyesulet gurami Dunai -Ingolna vácszentlászlóviztározó ordas-tó zoltan és diana EXNER PALLAS horgászhelyek kiseger horgászhelyek sárberek boatshow szerbia tavai kétlégzetû halak sipitó EXNER BIANCA Dunaremete rico carbon fiber horgászbot