Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kék harcsa BIG CARP Classic Pluszvörös lazac és ördöggyökér k törpeharcsa tisztítás éva-keszeg nõtincs pergető orsó városlõdi horgásztó hal recept küsz TOP MIX Magic Pellet Méz duna völgyi fõcsatorna petényi vácduka Mandulás sügérfilé zöldséges tésztával sárviz csatorna ponty kovász morone labrax SHIMANO Beast Master AX Extra Heavy Feeder menyhal receptek Mártélyi holtág süllõs filmek mûcsalis 11233 tartály dorada