Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dibbancs kiváló harcsacsalik Erdélyi horgászvizek alsonemedi öregtó rohodi-viztarlo báb bolognai horgászbot álomvíz etetökosár orsófarkú hal kéthely etetõhajó feketesügér táplálkozása algamentesítés FISHING BOX Tico ládika horgászvizek kiseger Minnow GT állóvízi fenekezés pala-to csurgo to olomöntõ formák csukasütés mért uszik oldalazva az amur? compók