Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy kis-duna göbölpuszta vitorlás úszó rakósbot kiegészítõk strike king wobbler sellõ horgásztó Capture Tripod 3 lábú bottartó hyphessobrycon minden féle bojlik sió szálás vizimotor súlyos baleset harcnál felszerelni úszókszerelési fajtái HALFILEK ELKESZITESE dunavarsány hosszu bot panasius perfect professional TECHNO Technopufi MAXI tó fisch balinpergetés zebco orsó pergetés balinra