Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók

50 dkg ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj

Elkészítés

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát fõzzük, leszûrjük és 1-2 ek. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét.

Egy tûzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütõben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Shimano Exage Fa nagybivajos tórendszer tavi úszós horgászat TRABUCCO S-Force XPS Surf Cast 35 orsó javítás kána fladen glitter haltartó háló üdülési kupon park ezüst part chab power bot Ibériai koncér Haltartók lótetüs horgászat SUFIX Tritanium juta napijegy fekete körös tiszai-holt-ágak horgász területi engedély tarpa hantoskerti holtá hoingadozás letölthetõ háttér képek