Cézársaláta szardíniával

Hozzávalók

2 dl pirított kenyérkocka, 2 fej római saláta, 1 tojás, 1 citrom leve, 1 doboz szardínia és leve, 50 g reszelt parmezán, só, bors

Elkészítés

Mosd meg a salátát majd tépd össze. Rendezd el szépen négy tányérra. Aprítsd fel a szardíniát. Készíts dresszinget a citromlébõl a felvert tojásból és a reszelt parmezánból. Használd fel a szardínia levét is. Ízesítsd sóval, borssal.

Szórd meg a kenyér kockával majd öntsd rá dresszinget.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kárász-ponty angolnarablás Norway special boat 500 tengerihalak fajtái middy botok szabics kikötõ ólompaszta webkamera csuka fogás sándor falvi-tó silverádó acipenser merlucius kecskéscscárdai horgásztó gyáli patak BIG CARP Mikromag keverék dropshot orsó jaxon hajtókarfoggantyú sügér élőhely DVD filmek bayron botok Sirok Nagy András