Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Bácskai halpaprikás

Hozzávalók

(8 személy részére) 75 dkg apró hal, 50 dkg kecsege, 50 dkg harcsa, 1,5 kg ponty, 25 dkg csuka, 3-4 fej vöröshagyma, 1-2 zöldpaprika, egy csípõs paprika, pirospaprika, só, 1 dl bor, 2 paradicsom.

Elkészítés

Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a nemes halakat, vágjuk darabokra. A hagymát vágjuk apróra, és tegyük a bogrács aljára. Helyezzük rá a hal-szeleteket és öntsük fel vízzel. A külön megfõzött apró halat, szálkázzuk ki, és a húsát szûrõn áttörve keverjük abba a lébe, amelyben fõtt. Amikor a bográcsban a hallé forrni kezd, öntsük bele az áttört apró halat és a bort. Ezután a zöldpaprikát vágjuk karikákra, ugyanígy a paradicsomot is, és a csípõs piros-paprikával együtt tegyük a bográcsba. Amikor már majdnem megfõtt a hal, tegyük bele a sót és a pirospaprikát. A bográcsban a hal kb. 45 percnyi fõzés után lesz kész. Tálaláskor tegyük külön edénybe a levét, amellyel a metélttésztát esszük. A paprikást utána fogyasszuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

dam daemon király harcsa horgászengedély kiváltása fa ház kiado Nagyatádi HE tench verseny képek Csonti ragasztó oncorhynchus mykiss hetijegy gyoma pelikán angolna topp tó tiszai horgász engedély busa felhos etetoanyag területi engedély körös holtág pordiphasznalata TOLBUHIN Horgász Egyesület bene patak szolunárisnaptár piranha tiszai wobblerezés halalhal fûzfás imi