Fóliában sült tõkehalfilé

Hozzávalók

400 g tõkehalfilé, 375 g zöldségkeverék pl. wokzöldség, 1 teáskanál só.

A fûszeres vajhoz:
3 evõkanál margarin, 3 evõkanál petrezselyem, 1 evõkanál reszelt torma

Elkészítés

Vágd négy részre a halfilét. Oszd el a zöldségkeveréket négy egyenlõ részre és tedd négy fóliadarabra. Tegyél minden darabra egy-egy darab halfilét és sózd meg. Keverd össze a margarint, petrezselymet és a tormát. Oszd el a fûszeres vajat a négy halfilén és hajtogasd össze a fóliát. Tedd a csomagokat tûzálló tálba és süsd 12-15 percig a sütõben.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Fuszeres hal légykészitése boldishát csaj to szaibling recept dobósúly pócok TIMÁR MIX Ponty Mézes észak magyarországi horgász egyesület erjesztett kukorica elkészitése cece tiroli területi engedély budapesti duna vajai-to Gerecz Elemér egyesület Tenger gyümölcsei sajtszószban pontyfélék egri víztározó SHIMANO Alivio BX medium feeder alkatrész szikrai horgászvizek zala dunai amurok guthmanto