Körösi süllõ egészben

Hozzávalók

Személyenként 30-50 dkg süllõ, 1 dkg só, 10 dkg morzsa, fél liter étolaj, 1 db citrom, 40 dkg burgonya

Elkészítés

A megtisztított halat többszöri vízzel jól átmossuk, nem túl mélyen bevagdossuk, hogy egyenletesen süljön át, és hogy a sütésnél nagyobb felületen keletkezzen rajta dörzsfelület. Kívül-belül egyenletesen megsózzuk. Az olajat felhevítjük és a zsemlemorzsába mártott halat, beletesszük, és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tálaláskor sült burgonyát adunk hozzá. Tartármártással, vagy salátákkal kínáljuk, citrommal, citromlével ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek kettős körös Vidrapark FOX Horizon Pod 3 Rod domonyvolgy legnagyob harcsA csalizaspiocaval lőrinczi-tározó kvíz eredmények rekord fogás félhalmi holtág horgász nyaraló legyező horgászat hlaszati SPRO Explorer Spin 30 pontyozó készség Monor fajtak Dynamite Baits Marine Halibut Pellets mogyoród pergetõ szerelés Bojlis pontyhorgászat szabolcska rapsic fõtt búza