Körösi süllõ egészben

Hozzávalók

Személyenként 30-50 dkg süllõ, 1 dkg só, 10 dkg morzsa, fél liter étolaj, 1 db citrom, 40 dkg burgonya

Elkészítés

A megtisztított halat többszöri vízzel jól átmossuk, nem túl mélyen bevagdossuk, hogy egyenletesen süljön át, és hogy a sütésnél nagyobb felületen keletkezzen rajta dörzsfelület. Kívül-belül egyenletesen megsózzuk. Az olajat felhevítjük és a zsemlemorzsába mártott halat, beletesszük, és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tálaláskor sült burgonyát adunk hozzá. Tartármártással, vagy salátákkal kínáljuk, citrommal, citromlével ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

maconka térképen balling dédes összeszerelés lónyai horgász területi engedély gonozdi tó CARP HUNTER Lapos feederkosár hurokkötő maki tó horgászok himnusza Rapala Count Down CD07G wagglerezés hetijegy kovácshida v görgõ feketesügér telepítés byron botok ENERGOTEAM ET Csónakmotor Banner Powerboat hohoho horgászbolt sajátíthatók horog kötö csómók háló kötés bodrog vajai õstó Mitchell Laser Tele Match