Frutti di mare

Hozzávalók

1 hagyma, 1-2 fokhagymagerezd, 1 evõkanál olíva olaj, 5 szardella, 1 teáskanál zsálya, 5 paradicsom, 450 g tenger gyümölcsei (mélyhûtött), spagetti

Elkészítés

A hagymát és a fokhagymát süsd meg az olajon. Add hozzá a szardellát, a zsályát, a fehérbort és hagyd egy pár percig párolódni. A paradicsomokat dobd forró vízbe, vedd ki, majd ha kihûlt hámozd meg.

Darabold fel, majd add hozzá kerékhez. Fõzd egy pár percig. Óvatosan keverd hozzá a kiolvasztott tenger gyümölcseit. Fõzd meg a tésztát az elõírás szerint, majd add hozzá a keveréket és szórd meg aprított petrezselyemmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pestmegye x.ker umbra Pergeto Colmic Diamond vidraér bocska-tó horgászvizek derecske noja csepeli kavicsbánya tó csomómentes kötés rácalmási horgászegyesület szivárványos pisztráng recept czorba hejõkeresztúr hársasberk oldalkötés süllö horgaszata letenye koboldcápa cralusso úszó DAM Quick Dura Classic fs 8 hetijegy heka aroma fiola ENERGOTEAM 5 karikás haltartó komarok-esztergom horgasz-to