Frutti di mare

Hozzávalók

1 hagyma, 1-2 fokhagymagerezd, 1 evõkanál olíva olaj, 5 szardella, 1 teáskanál zsálya, 5 paradicsom, 450 g tenger gyümölcsei (mélyhûtött), spagetti

Elkészítés

A hagymát és a fokhagymát süsd meg az olajon. Add hozzá a szardellát, a zsályát, a fehérbort és hagyd egy pár percig párolódni. A paradicsomokat dobd forró vízbe, vedd ki, majd ha kihûlt hámozd meg.

Darabold fel, majd add hozzá kerékhez. Fõzd egy pár percig. Óvatosan keverd hozzá a kiolvasztott tenger gyümölcseit. Fõzd meg a tésztát az elõírás szerint, majd add hozzá a keveréket és szórd meg aprított petrezselyemmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

M Class cassien 3lbs horgászhelyek zagyva dörgõcze Halászlé másképp solti szakasz agárdi horgászto berkeszi tó callionymus iyra tagdíjak lőrinczi tározó vekerdi etetõcsali Mitchell Premium Match zárt dob EXNER Seria Hamar Carp perfect professional tejes kukorica medence karibi halleves MOSELLA Mantikor harcsázó eloke tolna me puffi fejér megye úszó szerelése