Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Bakonyi fogas

Hozzávalók

1 kg fogas, 20 dkg gomba, 2 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, 1 kis fej vöröshagyma, 1 kávéskanál pirospaprika, 5 dl víz, olaj, só

Elkészítés

1 kg-nyi fogast megtisztítjuk, kibelezzük, feldaraboljuk és besózzuk. A fejét és a farkát kb. 5 dl vízben megfõzzük. Egy lapos edényt kivajazunk, belehelyezzük a halszeleteket, ráöntjük a hallét, és sütõben lassan pároljuk. Közben apróra vágunk 1 kis fej vöröshagymát, kevés olajon aranyszínûre pirítjuk, hozzáadunk 1 kávéskanál pirospaprikát, beleteszünk 20 dkg felszeletelt gombát, megsózzuk és megpároljuk.

Ha elkészült, hozzáadunk 2 dl tejfelbõl és 1 evõkanál lisztbõl készített habarást, egyet forralunk rajta, majd a halra öntjük.

Galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

haltelepítés ideje horgászmódszerek ponyra tótszentgyörgyi tó Füstölt halsaláta eurohold HR 160 hogyan kell végolmot csinálni mofém szentlászlói-tó balaton térkép tenger gyümölcse SUFIX HercuLine hal telepek erdöfü halpusztulás maver nembo csalli receptek Cifrahidi viva horgászorsó tatai derítö tó fenekezõ tó Tonhalfasírt adácsi tározó műlegyezés pellet