Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tevel KAMASAKI Árfogó egyenes sárforgo Rapala Original Floater F11HS Moon Feeder Heavy kopoja kocsi pva zacsko horgászverseny október 9 zsinór méret horgaszvizek somogyban Nevis Power Carbon Specimen letisztult víz kabaréti horgászto harcsa étek Silstar Viento Multipicker rod pod készités Berkley Tactix 100ML marosvolgyi horgászhelyek dráva goldstar tele carp heavy eladó nyaraló BIG CARP Premium Selection rajzok