Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Duel Class gombai napijegy vétel haltartószák úszórögzítõ spicc gumizás hetijegy zebegény Révfalusi regos halászlé jig horog Horgásztó tatabányán áttetszőség Sert Kalisto terelőlemez oroszlányi hütőtó Újhegyi horgásztó oligolepis dorada kisszékely halas tó csomótűrés az összes hal képei eladó botok,orsók fenéklakó horgászzsákmány Ecsédi tó egészben sült ponty