Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

s Sügér párolva vario-feder rod pd Berkley Series One Skeletor I területi engedély klágyai-tó horgász napijegy sárazsadány 2004 trófea készítés bökle tarpai holtág Éves országos horgászjegyár hévizi csatorna Okuma lb50 japan ponty fenekezõ horgászat mach horgászat volgai tok clam sükõsdi horg. tó akarattya Tiszafüred Böngézde csomó mentes kötés békés-megye