Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pontyozó készség csapo SPRO Explorer feeder 390 MH gerlye téli horgászat katonai rocsó d max Vörösúszójú pontylazac hurok kötés nagypapa és unoka verseny mentõmelény Fire fox HB-40 vörösmalom-to korum pest megyei horgász vizek pucsok alburnus alburnus szivárványos kele búzásvölgyi tó bojli csom Dynamite Baits Swim Stim Amino Black Groundbait göboljárás cZXvkuJzfkkB vízszinteshez