Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

versenyhorgászat Fehérszik Shimano Technium 4000Mgs sügerező műcsali angolna tilalmi idő dobo zsinor nagy dobásokra balatoni horgásztatás felkapókar homoküzemi csalitó Hoórvölgyi Horgászegyesület nyéki tó Sörtésztában sült tonhalszeletek ponty horog körül és horogra akadva Super GT-RA csörnöc patak Berkley Sárga béka balatoni horgászhelyek Perenyei horgásztó laposhal fogásokkal Halikraleves I. ordas korda rig