Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halászlak fóka Roberttó tó Demecser fehér körös simató gödöll Berkley Frenzy Rattl''R Pagellus bogaraveo Karasica TOP MIX T-REX Carp Leader 300 Róbert tó Demecser DRENNAN Specimen Sweetcorn varbói tározó xifo mariapócsi horgászbolt engedély árai viz szint ráckevei dunaág és mellékvizei tápió patak börgönd ráckevei holtág eurostar tele spin 3 méteres amnia Rapala Jointed Shad Rap JSR07HTP