Tõkehal sült almával és tejszínes áfonyával

Hozzávalók

800g tõkehalfilé, 3 evõkanál liszt, 1 evõkanál só, 4 db alma, szeletelve, vaj, 1dl áfonya, 1 dl tejszín

Elkészítés

Forgasd meg a halszeleteket a liszt, só és bors keverékében. Süsd ki a szeleteket, majd süsd meg az almaszeleteket is. Verd fel a tejszínt, majd keverd bele óvatosan az áfonyát.

Szervírozd fõtt burgonyával vagy salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

préri tó csomagolom oarfish rober to demecser pécs erõmûito tatabanya Petrezselymes tonhal tetrazona Fokhagymás sült hal duna monostori ág öv csatorna dobóka kavics bánya tavak diosjenö Jókai utca ajakoshal orénókkal Szászpa tó horogkötö Hecegszántó StCroix romai horgászegyesület ezerjó majór horgásztó