Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

TATAI VIZTÁRAZÓ fûzve szemüveg kiserdei-tározó alleycat területi engedély magyarkeszi amur játék Shimano Stella FB területi engedély hársasberek elsõfékes orsó leuciscus cephatus aligátor kézrészes bot Szönya vargahosszai fõcsatorna Mitchell Basic Tele Match lapkó Enzsöl GAMAKATSU Elokötött pontyozó horog tahitótfalu nicki-gát boylihazilag az amúr eszik horgász bot készitése HAL SALÁTA