Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Horgásztó tatabányán Zala megye bic245 panzió horgászzsinór ammur Pinnacle SENTARA BAITCAST feltételek Szelevény Rapala Shallow Shad Rap SSR09HT vadkert polloc horgászvizek dunaharaszti nagy fogasok horog kötések dalmand farkashal heavy feeder megközelités tengeri halfilé murarátka demecseri horgász tó shimano horgászfelszerelés frenzy wobblerek