Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász 2010 naptár elõkézni örbotyány cibakháza amur elado kövi; kövicsik pumpálás szunyogirtó fogasponty kapas elojelzes holnapra Csúszó hajszálelokés elokötött horogeloke lakitelek töserdö fehérvárcsúrgói roston horgászvizek viszló Mindszent legyező tanfolyam Rapala Husky Jerk HJ10SB fishin buddy 140c AX Carp Extra heavy bicskei halastó szenzoros pergetõ botok eteto hajok inota viztározó lékhorgászatkezdõknek