Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

monoki tározó opálos víz területi engedély alsózsolca paprikás keszeg olajba K2 Fiókos Láda TUBERTINI Special English Line horgász hetijegy dunaújváros EUROHOLD Hi-Tech Heavy Feeder 360 KORDA IQ fluorocarbon elokezsinór sátoraljaújehely Antares mini vízterület kiválasztása hjúniusban, zalai horgászbolt elektromos kapásjelzõ szett Okuma CE-S-762L-1 Celilo SPRO Dyno SF Surf szeged keramit maver nembo club mosella orsó tlalom a csorba tavon fenekezés süllõre késõ õszi horgászat hH használt horgász cikk