Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rutilus arcasii forgók kotése buheramóds kölked carat z X21 Special Carp özetanya Pagellus bogaraveo kõvágó anaconda bojlisbot Lépakuti videó filmek SHIMANO Force Master TE 600-300 Garda keszeg amurállomány Eudontomyzon danfordi Regan Neogobius syrman Balzer Magna MX-9 Special millohorgászbolt dobótávolság etetõanyagprés Veresi tó Géderlak horogpellet