Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

taviranyitos hajo manna napraforgó kisrebel De lux láda cigánykárász Sellõ.egyesulet Balmazujvároson hetijegy veresegyháza penyigei horgászegyesület shimano beast master te 6000 mercenaria mercenaria pontytialom süttõ horgász napijegy mike predatek csõhíd Sterlet kavicsos-tó gilisztacsokor Balatoni haltelepités váncsod sárvíz napijegy vasmacska eldorádó-tó