Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel

Hozzávalók

4 db halfilé, pl. süllõ vagy pisztráng, 1 evõkanál vaj vagy repceolaj, só, fehérbors, a tsatsikihez: fél kígyó uborka, fél teáskanál só, 150g fõtt rákhús, 2dl joghurt, 1 gerezd fokhagyma, fehérbors

Elkészítés

Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.

Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

TIMÁR MIX Feeder Ponty piros kifógható legnagyobb méret salamon lászló bárdkeszeg áraik j't;k horgászhelyek őrbottyán horgász napijegy pilismarót horgászbottal az õshazában pehel-hal halászlevek eurostar sed monster bot területi engedély liget tó kötésimódszerek horgászvadász töttöspuszta motor alkatrész hállo horgász felszerelés fehérvárcsurgói víztározó csóri csuka horgásztó ziszadob House of Hardy leány koncér