Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fogotthalak videói galgahévizi viztározo sporthorgászok csónakutánfutó GAMAKATSU G-carp super snag gombás halászlé afrika harcsa napijegy árusítás izsáki horgásztavak over-topset stradic orsó területi engedély ár maros horgászengedély 2010 multifil zsinór kínaitok hetijegy sükösd etetö hajo tornyói víztározó magan tavak gyor adácsi horgásztó Ponty tilalom? tisza alpár Rapala Jointed Shad Rap JSR07HTP fenekezõ szerelék legnagyob