Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Balazs to viktória tó tigris mógyoró pátka hejö patak FOX Stalker Unhooking Mat Füstölt halas rösti Debreceni tó rekas to multiplikátoros Perinti tó ponty ára lék horgász CUKK VITA kukorica vanília Tassi V -VI víz budakalász felfújható horgászkajak Szálkai jegyárak folyamigéb horgászvizek kákafok hajdú-bihari vize galgahévizi tározó vácszentlászló tõzegtavak Horgasz lada