Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Vörös stégek eladók egészségügyi tó Ködös októberi hajnalon vaddisznó pörkölt MARUTO Oval Rig Hook bakonyi perfect match horgász területi engedély sió napijegy tápiószecső ozora molnártó felszíni csukaharapás élökörös térkép kivárda bogácsi-tó haltelepitéssek hernád mártogatós isaszegi horgásztó Berkley FireLine 12 SPRO Henk Simonsz Pike Fighter anver paduszk motor alkatrész