Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sajo petri solar egyesület szeged napijegy tápiószecső zsinór csévélés összefogás tengeren horgászat tatai derítõtóról képek horgász és fürdõtó süllö pergetés tavon halászgép Malév-tó keser gát jártassági engedély Diósjenõi tó Kis-Balatoni horgászat ára DrNatura Pargus salmo wobbler balinozó orsó video clip blenniidae üvegbot Gadus morrhua Tompaorrú tok