Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

okos ponty csónakázótó nagykanizsa elõke kõtés ho-hó tó Cápaharcsa (Pangasius) harcsázó műcsali harcsafelszerelés Argyrosomus regius szelidi-tó szivárványos keszeg 24 órás préri mini bojlis verseny E.T speedy carp Relax Aqua serteskorom gerinces halak békés megyében kép feltoltés bokoditó SALMO Executor IEX7SDR RR viza fárasztás Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal halaink és elterjedésük GAMAKATSU 1010B rakétázás abu csomo