Dorozsmai ponty

Hozzávalók

1,5 kg. ponty, 25 dkg gomba, 25 dkg csuszatészta, 10 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 10 dkg zsír, só, 10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A kellõen megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Kifõzzük a csuszatésztát, majd leszûrjük, és összekeverjük a gombapörkölttel. Erre tesszük a kisütött halszeleteket, és tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Heves megyei tavak veszpren alumínium yoker napijegy valtas efzett éves területi engedély keserüfog elhelyezkedése pisztráng recept mobi dick harcsaúszók to budapest tó fisch nádas fogado horgászengedély veresegyházon Anikó Vendégház kunság csonti csalinevelo kiado harcs horgászata quest908 hetijegy hárságy kovácsszénája horgászto informácio szűzleányhal