Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

meleg füst ullés drávai pergetés horgász tanya hetijegy váckisújfalu markazito somlyoi csatorna Tribal orsótartó táska kanadai giliszta csukázó villantó Abu Garcia Diamond Crest 702 M lotucsok Kamasaki Bottartó villa teleszkóp rövid Csillagosszemû hal EUROHOLD Szögletes versenyszák velencei-tavi horgászat Hornet BT esélynaptár paducozó etetőanyag Szent Anna waramund simai tó betétes versenyek márciusban