Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tigrishal horgász hetijegy őrbottyán jó fogási sély verseny úszók energofish orsó norman bánya tó harcsa csali feederés kopásállóság május 30 VAN DEN EYNDE Slix Marine pellet horgász szabály SALMO Skinner SK15F SN kingbaits Körösszakál horgásztó aranypotyka voros saryu 2kg fancsika mohosz kitüntetettek naphalfélék Izzószemû hal jánossomorja úszó