Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dobo halo elsőfékes külsõ béda pop up lebegőbojlik Lantfarkú bölcsõszájú hal lázbércitó FFBVVFV tótszentgyörgyi-tó piros marlin tarján to faj szerinti tilalom KAMASAKI Gumis villafej feder állvány mijen csali kell az afrikai harcsara Rapala Skitter Pop SP07F somogyhatvani sellõs horgásztó FLIT96 afrikai törpeharcsa Berkley Elektromos horogélezo barakudató amúr egészben nagyhörcsök hajózás a tiszán