Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dégi tüskei tavak Balzer DLX 900 BR csónakázó tó SPRO Vista Match Carp 420 hűtőtó laserfish alukeretes ülõláda MAVER Competition Black Ice Match hal fárasztás mérgezõ hal vizi sárkány ragasztott légnyomás adatok uszo felszerelése amatőr horgász bánki tó Tarany Rinya patak Szivárványsügér Kurátyányi-tó pérezés vizügyi dolgozók he. horgászhelyek izsép zalagyömörõ videok a halászatrol