Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bonyhád fejermegyeihorgaszto szent lászlo horgász to felpillantó küllő baranya megyei patakok balzer 285cm halhíradó Q-TOR Sörétólom Spic bot nyeletőhorog feltolósuszózás törpeharcsafogása kapuvar kék akara OWNER 5111 lándzsahegyu füles 4 tó SEVYLOR Motortartó hátfal szalajka bojl területi engedély kapos horgász területi engedély tiszaalpár légnyomás legyezés a sión egriponty