Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

B.-A.-Z.-megyei feltelepítések kiflito menhaden a viz algásodása rtm jósva babajkó SPRO Gorilla Telematch 40 engedély váltása horgász területi engedély fűzvölgyi csatorna bukta Tisza Balneum Thermal Hotel Etetöhajo. használt horgász orsók lapátorrú tok agassiz csabak berman csuka megsütni lityo hajósbolt TITÁNIUM SS GYÜRÜ vojtekovszkiné törtel Ásvány