Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

abu multiorsó sugár keczeg tigriskapások kékes-tó feeder gumi használata crucian carp francia-öböl kis jános keszeg halászás horgászvizek váckisújfalu r 21 rácosan KRYSTON Super-Nova kavics okos waggleres horgászat recski halasto koncér Shimano Beast Master Specimen hal rácosan Rapala Count Down CD09B Tova gyulai hacsás tavak Kurca