Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tejfölös csuka Csepel Horgász eggsesület elõkék kamasaki dobocsõ ryobi zauber területi engedély szálkai tározó tatai deritõ to jegy árak kisz bodorka horgászat villantó magazin nézhetõ letöltés nélküli csukafilm édesvíz készlet Rapala Dives-To Fat SureSet DTFATSS03BOS SHIMANO TC BX 10-700 harcsa rába avocet dány villantó kötés csukázó hely pisztráng légy ÖCSÖD györgykeszeg csukás vizek