Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

damil felszerelése Dam Spezi Power Spin 80 Solea solea veszprém peca kunyhó harcsa DVD Esox lucius tárnoki horgásztó compóû razo felszereles maconkai viztárazó pflueger legyezőorsó vojtekovszki a felúsztatott fenekezõ szerelék arany gödrök F8R Kartámlás fotel sült heck törpeharcsázni K-VI lerben sult citromos hal előke csomózás Ráczkevei-Duna snajder érv lázbérci éjszkai horgászás