Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Vario Feeder Pod szabolcs horgásztó napi jegy a kis balatonra jaffa-tó gyulaj tatár heddock sellõs tarpai holt tisza halhíradó ingyenes SPRO Pellet Waggler 360 feketesügér rablása élöhalas fenekezés modszerei grass carp multimix ónos jász napijegy jonathermal elsőfék vas megyei patakok grillezett hal Berkley Tactix galgahevize to orso használata területi engedély őrtilos