Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával

Hozzávalók

4 db halfilé, 2 paradicsom, 2 hagyma, egy citrom leve és reszelt héja, 8 szál spárga, só, bors, petrezselyem, olíva olaj, vaj

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Készíts elõ négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.

Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tûzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.

Tálald fõtt burgonyával vagy fõtt rizzsel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nagy kükülö gyermek napijegy árak harmas coros SPRO The Carp elektromos kapásjelzo ponty tenyésztése horokotes harcsara váci horgásztavak fonyod balatoni horgásznapijegy horog halõr vizsga bot gumizás úszós látó képi telepítés rába folyó kõ süllö pelikán forgó dunai galócázni csõde mofém képek a merenyei-viztárolorol EXNER FLÓRA barbus ezerjó majór horgásztó