Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával

Hozzávalók

4 db halfilé, 2 paradicsom, 2 hagyma, egy citrom leve és reszelt héja, 8 szál spárga, só, bors, petrezselyem, olíva olaj, vaj

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Készíts elõ négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.

Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tûzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.

Tálald fõtt burgonyával vagy fõtt rizzsel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SHIMANO Hyperloop AX Spinning 300H koji MULTI FISH Szögletes hosszú láb páros MErsevát Angolna modszerek horgászhelyek tiszatarján nyitvatartása horgász hetijegy tass sátras horgász ernyõ tasi telepitesek kiskunhalasi horgásztó elõke kötés fogó kapocsra Shimano Alivio BX napi horgász esélyek SALMO Sting S6F GT X2 Bordás feederbot tartó fej könnyű pergető felszerelés szilikoncsõ Szabolcsveresmart péterimajor Culprit Ultimate Series Frog horgászbolt fonyód víztározó romándi