Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával

Hozzávalók

4 db halfilé, 2 paradicsom, 2 hagyma, egy citrom leve és reszelt héja, 8 szál spárga, só, bors, petrezselyem, olíva olaj, vaj

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Készíts elõ négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.

Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tûzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.

Tálald fõtt burgonyával vagy fõtt rizzsel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek pacsa országos verseny knot a knot fahéj Csukapörkölt fadd dobori esztergom stupekos harcsahorgászat körkö dunai horgaszfilmek Tamási horgásztó nyolcas csomó csikohal szaporodás üdülési csekk Boldogasszonyfa megfuttatjuk horgász napijegy szank süllõ sütõbe angolna táplálkozása Duna-delta térképe jaxon odeon 3.6 eshop varcsa csaj-tó