Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával

Hozzávalók

4 db halfilé, 2 paradicsom, 2 hagyma, egy citrom leve és reszelt héja, 8 szál spárga, só, bors, petrezselyem, olíva olaj, vaj

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Készíts elõ négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.

Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tûzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.

Tálald fõtt burgonyával vagy fõtt rizzsel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

cabelas csizma csontikeszites bolognia bot olcso horgász cucok nyeletöfékes amurvideo neverito Telecarp K2 Fiókos Láda guncs Kemenczés László etetõ bojli menyhal élőhely felerositesek rántott afrikai harcsa ferruginea uszo szerelékek szilverádó k 4 öntözõ csatorna Gói-tói-holt-tisza maverbot SPRO Passion Carp 390 csalik zasinór árak