Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szek-to online játék gödöllõi tavak , gellér-ház zsinórkapacitás bojlizó csõ Északi menyhal horvölgyi kecsege-tok csövári pergetési technika smici tarpon bosod öröses kseb halszaporodás gólem-tó napijegy százhalombatta kakasszéki tiltott halfajták bodorkázó hely kovácsszénájai tó Surf Steel Power