Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sensas attrtcix Szalkai kikötõk elosztása harcsa szereles szák horgászbolt törpe cápa üvegharcsa humminbird füstölés tükör ponty folyókon használható uszok jéghal leírás éves nélkül Trigla lucerna horgász hetijegy malomvölgy becker gumihalas szerelék horgászatok gárdakeszeg horgászvizek horgásztó ibolya nyaraló heinrich kevin peremvárosi horászto engedélx