Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

soco zug sullore valo vobblerek horgaszbot kotes csömör vajai horgásztó náõbrád tivizig horgász területi engedély füzes tó vízszennyezés árapasztó csatorna Jászsági Lazac roston milo Mora 746 kés Sümegi horgásztó horgász egyesület horgász területi engedély pécsvárad balinhorgászat Hi-Attract bojli Scopex razo pölöskei rakacató PENYIGE fóka