Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

palotás hetijegy klágyai-tó deritö Rapala Jointed Shad Rap JSR07SSD méri tó napi díj iv.számú tó/püspökladány Krepton SK Match pontyfárasztás tohatsu keserufog-hale fox bojlis silikongyuru fehér tengeri süllõ vadvizek Mandulás tonhal siposi gyöngyöspata SPRO Precision Match 360 türei árpi kígyós-csatorna EXNER EROSZ pest megyei horgásztavak borcsi panzio Egészben sütött süllo