Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sima tok mikoli horgászto horgászvizek zala vadvíz-hajnalban verpeléti halasto yo-zuri wobbler tulok bot akciója fox bot 5ös csatorna maszek tavak Rapala Shad Rap SR09GF halsütöde milléri SHIMANO Beast Master AX merítoszáknyél éva-keszeg horgásztõr aranypotyka csónakázótó nagykanizsa csemget boyle készités váci horgásztavak süllök XI. kerület