Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Abu Garcia Conolon Classic 6ft +12 horgász területi engedély dunaújváros dunai menyhalazás álomvíz Tiszaszíget pontyosfilm PONTYFOGÁSOK A NAPSUGÁR TÓN horgászhelyek tótszentgyörgy tiszanagyfalu berekfürdõ belsõ tó KRYSTON Loaded SENSAS 3000 CLUB FEEDER harca gödölõ süllö horgászat rába rábacsécsénytõl Centroscymnus coelolepis Dunai harcsák horgászat techno bógánccsal szepezd tassi turbina öböl horgász kviz pontok pergetés gumihallal szelle