Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Negra Match melysegmerok vácrátot Szováti tó akasztoi harcsaállomány MULTI FISH Szögletes botvilla tartó pergetés pisztrángra hajógyári öböl pilismaroti felsõ õbõl viztérkép moon katalogus dunakanyar KAMASAKI Kuttyogató pilisvorosvar pöttyös halak damilozás ponty kukacra SENSAS Gialla Kárász Szentéter Csillagosszemû hal farkashegy tiszafüred horgász szállások godollo banax helicon