Narancs- és zöldcitromos lazac

Hozzávalók

500 g füstölt lazacszeletek, 1 db narancs, 1 db zöldcitrom

Elkészítés

Alapos mosás után hámozd meg a gyümölcsöket. Aprítsd fel a héjat vékony darabokra. Facsard ki a szaftot a gyümölcsökbõl.

Helyezd a lazacszeleteket egy tálra. Szórd meg az aprított héjjal és locsold meg a szafttal. Tedd hûtõbe egy pár órára, majd szervírozd bagettel, friss salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász hetijegy kenézlő kisvárdai harcsák TRABUCCO T-Force Super Soft székesfehérvár palotaváros marótiöböl Mitchell Universe II. Match mercenaria mercenaria TISZAT0 SARUD profil index Szugló utca hold állás jvs no limit matildi tó maszintai elhagyatott SPRO Dyno force MH 390 common whitefish Tamoka TM 530 Afrikai harcsa fehérborban Zöldséges haltál hejõpapi holczimto szálkamentes bojlistopper almásfüzitõ