Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

haleledel horgászjegyárak platyicza szerelék amurra engedély szerzési lehetóségek esztergomi bottyántó napijegy árak parágó deritõ Dunavölgyi árok fõcsatorna németzug füzi egyéni verseny gumizási EXPERT 360FX-T Berkley Berkley Big Game Lip Grip BIC Explorer 252 csónak horgásztó debrecen tó kép rajz milyen a lengosspic balin halreceptek ezersziget horgásztó Mitchell Avocet II. Silver melanops horgászni akarok