Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

okuma quick feketesügérre rombuszhal Rapala Jointed Shad Rap JSR07FT DOMOLYKÓ ÉS HORGÁSZATA sülözés napijegy veresegyháza gyõrujbaráti tó horgász hetijegy gonozdi tó Rot pad szolunális tábla orvhalászat Orca etetõ hajó folyo vizi halak hal elnevezések languszta biróréti sárkány szoke regisztráltak CUKK VITA kukorica vanília galériák anaconda bojlisbot takács robert