Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

teremi to horgász területi engedély tata FOX Elite Unhooking Mat pontymatrac harcsa DVD pogonya dunapataj süllõpergetés kopsi Trófea Mezõparti horgásztó területi engedély körös jeqy tomató volgensis maver nagybivalyosi tó siojut rablóhalazás õrbottyánibarátsághorgászegyesûlet isaszegi tó Cigánykafoki fcs sátorozás szalas es horgaszat kk