Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

FEKEDI TÓ versenyek márciusban titokzatos kétkaru orsok túr folyó hetijegy szamos tigris mógyoró horgász napijegy pécsvárad Ambassadeur Classic 6500 CS R.2+1 Puttyogtatás Fekete abroncshal jászkeszeg sok a horgász halász szerszám pontyos videók horgász napijegy megyesi tó Abu Favorit Vass dunaújvárosi horgásziroda napijegyárak egri víztározó krillek tompa orru hal nyékládháza debrecen tó Keszeg-ér