Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

alsobélatelep horgász napijegy rakaca engedejek tesziveszi keret MOSELLA Explosiv pályercamping csuka halászat behr midi ácsi malomtó Gelej törpe maréna carisma sensopilk bagley műcsalik MOSELLA Explosiv Feeder leány hal Biocraft légátereszto melles csizma bujáki napijegy valtas erd kornyeke komarom esztergom tavaszi bodorkázás KORDA Choddy 6 patagoniai gránátos hal korda