Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász napijegy kiseger Dynamite Baits Hair Rig-able Marine Halibut Pellet SPRO Iron X Bolognese 4 m Rózsás törpeszájú hal mélytengeri horgászat a vágon amerikában honos halak horgász hetijegy soroksári duna mura süllyedő legyezőzsinór tele csavart horog kukaccal SPRO Passion Feeder 390 MH vízigolyó szallas Drava Gyomaedrödi horgász tó kis hantos horgász centrum SHIMANO Nexave BX Winkle Picker PELZER Sushi groundbait szaibling fogás tõrõk balinti horgasz program popperez horgász napijegy galgahévíz sülözés