Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy horgásztó Szakáts-kerti horgásztó csalik hortobágy-berettyó kő-hal Balzer Siglon V Premium szépia képek tomos motorcsonak4,8 smart-red örbottyánibarátság szelle horgászhelyek zala megyében tövishal Mágocs MOCSAI BELÉPÕ ÁRAK léki keszegezés Pontypaprikás Balatonederics Horgász képek berkley villantó galóca kuttyog területijegy maróti öböl