Rántott ponty

Hozzávalók

1,5 kg ponty, zsír vagy olaj a sütéshez, 15 dkg zsemlemorzsa, 6 dkg liszt, 3 tojás, só,  tartármártás, citrom, petrezselyem, burgonya

Elkészítés

Tisztítsuk meg a halat és vágjuk szeletekre, patkókra. Sózzuk be, majd panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süssük ki a zsíradékban szép pirosra.

Tálaljuk petrezselymes burgonyával, tartármártással és citromgerezdekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász területi engedély soroksári duna üdülésicsekk eladó botok,orsók pergetett oreg-to SPRO Waggler Line Abu Sonette pontozas Nagyteveli to Ócsanálos-tó napi jegy Közönséges lepényhal nagykanizsai csónakázó tó Letoltheto horgony horgásztó amerikai halleves feeder kupa renátó hacsa Pap-zug horgászvizek malomvölgy bojtos úszolyu hal hermanszeg rekordlista sbs