Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SPRO Seria Walter Silver Carp Float 390 campona sz.sz. b. megyei 1 göböl diana hogyan csináljunk uszot KETBODONY Ihorgaszegyesulet gömbhal afrikai halcsa üdülési csekk tórekord Park tó SPRO Iron X feeder 360 halradartartó úszós kötések Pinnacle MATRIX BAITCAST MT10SR bajuszos hal Tejben párolt menyhal rákkal és tormával mikor kap keszeg búczókeczeg horgász területi engedély gonozdi tó allure nyeletõfékesorsók folyóvízi úszók paducetelek