Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SHIMANO Catana Specimen Mono mechbotozás Seahorse Lamna nasus dunai horgászkalandok makonka szelle SALMO Minnow M7F GT Dam Green Cross power picker A ponty megtisztitása napijegy árusítás Kis Tisza horgászvizsga hely szaiblingos légy mámai holtág napijegy rakaca hf fonott zsinor kötés löncshús háziréti horgásztó 2009.05.01 verseny büdös kukorica Dentex macrophthalmus horgászvizek neszmély