Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

balaton tilalom ton hal hardy bot éjszakai jegy árak angolna fárasztása sellö Adventure ponykapás Körösi göngyölt busaszeletek rácosan napraforgó mizse mülegyezés 3 nyaras ponyt telerpítésre ugli dugli baranyai horgász tavak mrenye területi engedély tunyogmatolcs allroundmarin felfújható csónak fajtak ceglédbercel fürdõ ponytyozo szet alsópáhoki wobblerezés folyóvízen dunai wobblerezés