Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

töttöspuszta csepeli verseny pálya tonyesz erőmű tó fishing buddy nagy csukak hortobagy to letolthetövideok vackiujfalu Ambassadeur REVO SXT RH10+1 Harcsázás rejtelmei kuttyogtato bot bolén lovasberényi horgásztó Surf Onliner teleszkópos pangasius hal gyümölccsel paksi eladó motorcsónak halasz kotesek kistolmács az összes hal képei nyálkás csík SZÜRKE HARCSA shefild