Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szabolcs-szatmár cibakházi holtág bojlis video füzítõ horgász a pácban Gombás halpaprikás ultimate horgászbot dam moby dick-tó SPRO Passion Carp 360 horgász centrum horgászhelyek a dunán külsõ béda tiszai halfajok lónyai pacok halra szabolcsi horgásztó horgászvizek tótszentgyörgy horgászorsó szerviz Rábasömjéni-tó vörös színû halak recski horgászverseny dunakeszi tõzeg léki pontyozás