Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, 2 evõkanál vaj, 2 evõkanál kapribogyó, 1 dl gyöngyhagyma, 1 dl finomra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

területi engedély fás tó HAYABUSA BEK562 Dunai halászlé Füzesgyarmat gumicsónakból kutyogtatás Crucian2 sátor MOKUS TO sugovica holtág engedély dõlõbólya nyakkendökötés Kövesgyör robinson twin drag ercsi Horgász botok árai VAN DEN EYNDE Bait-Tech Barbel Busters River Pelle Dögös Palatinus-tó zebco euro Danny Hulk Telematch használtezsközök X21 Red Magic ponty film bolyli házivideo