Termék ajánló

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Al-dunai halleves

Hozzávalók

1 kg szálkamentes hal, 10 dkg hagyma, 15 dkg vegyes zöldség, 2 zöldpaprika, 10 dkg friss paradicsom, 3 dl tejföl, 2-3 kávéskanál pirospaprika, 1 babérlevél, õrölt bors, só, 3 tojássárgája

Elkészítés

A hal fejét levágjuk, a halat megtisztítjuk, a húsát lefejtjük a csontról, és feldaraboljuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával, és megfõzzük. A halfejet és a csontot a hagymával, paradicsommal, zöldséggel, zöldpaprikával, babérlevéllel kb. 8 dl vízben erõs lángon, egy órán át, fõzzük, leszûrjük, és a halhoz öntjük. A tojássárgákat a tejföllel elkeverjük, s a levesbe habarjuk. Ízlés szerint borsozzuk, s ha savanykásabbra akarjuk, tehetünk bele néhány csepp citromlevet vagy kevés ecetet. Csipetkét, vajas galuskát is fõzhetünk bele.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

kosár amur rekord FFWD bot Balzer Alliance BR 800 pilismaróti-öböl Hecegszántó műlegyező verseny úszó késztés citromcápa bányató lõkösháza holt-szamos légifelvétele kádári holt duna csukarekord KORDA Longshank celldömölki-horgászboltok pátkai viztározó raibow kapás jelzése a telefonon horgászorsó szerviz szeledi tó horgasztibi arno csemegekukorica kefir felsõfark