Körösi haltokány

Hozzávalók

v40 dkg halhús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg füstölt kolbász, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 dl étolaj, fûszerek: só, fehérbors, Delikát 8, fokhagyma

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát és kolbászt az étolajban megdinszteljük, majd a hosszú csíkokra vágott halhúst hozzáadva megpároljuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük 4-5 dl vízzel és lassú tûzön készre, fõzzük. A fûszerekkel tetszés szerint ízesítjük.

Bármilyen kifõtt tésztával, tarhonyával, galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

túrtõi holtág markazi meritõhálok nk 2 patagóniai gránátoshal 2009 amúr horgászata dvd plankton cset horgász felszerelés r 21 süllõs módszerek Grillezett tonhal Balzer Cyber Pod Silver akadó diószegi ut diana hor gimnocephalus baloni Egyesült izzó halak leírása napijegy liget tó sullo horgaszata X2 Gumis villafej nyéltartó damil csavar szolár naptár