Körösi haltokány

Hozzávalók

v40 dkg halhús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg füstölt kolbász, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 dl étolaj, fûszerek: só, fehérbors, Delikát 8, fokhagyma

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát és kolbászt az étolajban megdinszteljük, majd a hosszú csíkokra vágott halhúst hozzáadva megpároljuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük 4-5 dl vízzel és lassú tûzön készre, fõzzük. A fûszerekkel tetszés szerint ízesítjük.

Bármilyen kifõtt tésztával, tarhonyával, galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pötrétei horgászvíz Éden-Tó iaa fenõkõ tiszatarján ponty mix készítése házilag köshej háromfai horgász tó abramis sapa úszó felszerelsé horgasz latekok ziccer piroskai horgászto békéshalazásban werne horgász hetijegy kettős körös mesterséges tartás ligeti holtág fonotzsinoral valo kötéstechnikák erotika makrélacsuka Bojli MAD D-Fender tata deritó koboldcápa