Körösi haltokány

Hozzávalók

v40 dkg halhús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg füstölt kolbász, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 dl étolaj, fûszerek: só, fehérbors, Delikát 8, fokhagyma

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát és kolbászt az étolajban megdinszteljük, majd a hosszú csíkokra vágott halhúst hozzáadva megpároljuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük 4-5 dl vízzel és lassú tûzön készre, fõzzük. A fûszerekkel tetszés szerint ízesítjük.

Bármilyen kifõtt tésztával, tarhonyával, galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

undorka Püspökmolnári horgászat mindenkinek Shimano Baitrunner B nyityatartás Rapala Count Down CD07GFR tiszabõ tiszavirágzás 2009 tanyák süttõ Kaba vas megyei tavak rakos verseny Cápa videók Rétközi tó törpe harcsa paducozás az ipolyon uszó készités lékvágás pécel halas tavak videóklippek horgászvizek gyomaendrőd horgony starfish