Körösi haltokány

Hozzávalók

v40 dkg halhús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg füstölt kolbász, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 dl étolaj, fûszerek: só, fehérbors, Delikát 8, fokhagyma

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát és kolbászt az étolajban megdinszteljük, majd a hosszú csíkokra vágott halhúst hozzáadva megpároljuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük 4-5 dl vízzel és lassú tûzön készre, fõzzük. A fûszerekkel tetszés szerint ízesítjük.

Bármilyen kifõtt tésztával, tarhonyával, galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Balzer Alliance 800 foghal bot összeszerelése linkekk harcsazos botok gersekaráti tó Keszi kavicsbányató TUBERTINI Proxima 04 bolo fertõtó olaszliszka személyivel Kecskés homokbányató (Berekböszörmény) dunaszekcsö angolnafogó verseny horgász területi engedély bokod Lateolabrax japonicus csongi tó Mepps Aglia Fluo 2 gerecz csali hal ledes lámpa barakuda rántott csuka kiado