Körösi haltokány

Hozzávalók

v40 dkg halhús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg füstölt kolbász, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 dl étolaj, fûszerek: só, fehérbors, Delikát 8, fokhagyma

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát és kolbászt az étolajban megdinszteljük, majd a hosszú csíkokra vágott halhúst hozzáadva megpároljuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük 4-5 dl vízzel és lassú tûzön készre, fõzzük. A fûszerekkel tetszés szerint ízesítjük.

Bármilyen kifõtt tésztával, tarhonyával, galuskával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pallag-zugi viztározó debrecen amur nővekedése spro carp maxx zsinorork Ölbõi tó mjaconkai tó komravölgyi víztározó harcsázás a pó folyón composit kecskeméti halastó a világ leg nagyobb csukálya ujvárosi-tó pergetés videos őrbottyán halhús Sarki tőkehal kesztölc Kutas okany bojtosúszójú acºl barkácsolás távirányítós csónak etetos kapcsok halak bõre