Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala Shallow Shad Rap SSR05GF diosjenei horgász eggyesület területi engedély lázbérc kentucky spotted kecskemét záportározó-tó Markazi-tó búzásvölgyi tározó Mitchell Privilege Feeder BIG CARP Amur csemegék törpeharcsafélék balinos hely kazincbarcika begumizott botok VAN DEN EYNDE özesített csemegekukorica körös-folyó halárak sügér receptek páty angolna táplálkozása rózsás márna műanyag wobbler rántott tengeri hal kukoricafüzér harkakötöny