Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ENERGOTEAM Kézi vízpumpa Leuciscus lucumonis kápások feederboton natrab tassi also vizek debrecen tócó horgásztó keljfeljancsi ISASZEGI guttmanntó csongrád szántói út Mártély bojli szerelek zagyva holtág xemos pontyok a horog körül és horogra akadva móri ezerjó horgásztó Szilas-pataki Naplás-tó EXNER TITÁN harcsa film 1óra CARPER Állítható súlyozású swinger feketesügér méretkorlátozás süllő paksnal a dunára naijegy erös horog kötés