Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szabolcs szatmar bereg csanyteleki horgásztó 2009 fogásai deszki holt maros kadarcs karácsonyfok csatorna csuka rezept treszka Diána horgásztó halmérleg energoteam kupa pontyozni vad víz paks fûzes Pergeto Colmic Diamond ütközõkötés horgászat pest-megye horgászfogás horgaszsziget tovi úszós horgászat mézespolenta Miskolctapolca akasztóitó elado horgászbotok horgászbot felszerelése