Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kötözés pontynyuzasa pingvinfarm mecs botos pér szinttáj mezozah Mánteleki tó nagyon jo ponty csalit CSÖKMÕ VERSENY fehérvár csurgó csonti nevelés SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 270 MH pontozas túrkeve horgász területi engedély szálkai tározó ingolafélék feketesügerező zsinór forgódobú EXNER LION karcs bokodi erőmű tó dózsa horgászfilmek letöltése Dunai motorcsónak bérlés