Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

asztal végolmos fenekezõ szerelés Dam Quick Finessa fd 9 feerder voros szarnyu keszeg video Centroscymnus crepidater rába olyó bükkszentkereszt etetések HOLT-KÖSELY amurozó úszó Rapala Shallow Shad Rap SSR05GF tonhal Balzer ADL 500 harcsa stupek MAVER Diamond Jocker 390 aequipinnatus puding halsütés godollo ponty fogas tanitasa BANAX Koós Senso Spin 280 elektromos kapásjelzõk vörössügér