Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

200 g mélyhûtött rák, 150 g kecskesajt, 2 fokhagymagerezd, 200 g koktélparadicsom, 300 g spagetti, 0,75 dl olíva olaj, 2 dl friss zöldfûszer (petrezselyem, metélõhagyma), 1/2 dl fenyõmag, só, bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Fõzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hõfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfûszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta fõzõvizébõl és fõzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyõmaggal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lóbogár alburnus SALMO Hornet H5F LPD zasinór árak verg baráka horgászhelyek tiszadob horgász hetijegy dunaharaszti harmincas tó meggyesi tó õszi telepités felszerelésünket szegedi halászlé Békés megyei szállások kép galériák leuciscus idus korlátozások duna budapest napijegy horgászszervíz nyírbogdány koi horgasz to Kapelán lazac nzzoz horgászvizek zagyva