Rakott lazac

Hozzávalók

10 db fõtt burgonya, 2 db karikára vágott hagyma, 200g pácolt lazac szelet, 4 tojás, 4 dl tej, fehérbors, 1/2 dl kapor apróra vágva, 4 evõkanál vaj

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 200 fokra. Vajazz ki egy tûzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba a burgonyát, a hagymát és a lazacszeleteket.

Verd fel lazán a tojásokat a tejjel, majd borsozd meg. Keverd bele a kaprot majd, öntsd rá a rakottasra. Süsd a sütõ közepén kb. 35 percig. Szervírozd salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dávod nemeshal pergetõk fürdözös tó öcsödi horgasz vizek csörög ordasto jegyek mányi SPRO Explorer feeder 360 MH angolnás hely Lacházi horgászbolt EXNER IMOLA gyûrûzetlen Budapestu tavak etetõanyag parti etettési modok Symphysodon aequifasciata uszo felkõtés bakony csernyei horgász tavak versenyek horgász napijegy sükösd rakko Dam Quick SLR Surf fd 5 apadó éjszakai horgászat erdélyi horgásztó