Rakott lazac

Hozzávalók

10 db fõtt burgonya, 2 db karikára vágott hagyma, 200g pácolt lazac szelet, 4 tojás, 4 dl tej, fehérbors, 1/2 dl kapor apróra vágva, 4 evõkanál vaj

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 200 fokra. Vajazz ki egy tûzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba a burgonyát, a hagymát és a lazacszeleteket.

Verd fel lazán a tojásokat a tejjel, majd borsozd meg. Keverd bele a kaprot majd, öntsd rá a rakottasra. Süsd a sütõ közepén kb. 35 percig. Szervírozd salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

zabszék tataihalastó bosod tapasztalatok Engraulis encrasicolus szardella Berkley BUZZ BAITS horgász területi engedély stetteni tó halfilézés téli ponty FOX Extreme Pike Jerk vágó bruckner péter harcsa film vácrátot DRENNAN Continental Boilie Hook Laskó patak víz magassága felszerelései göcze kutfej2 viktoria tavak üdülésicsekk hekk sütése ráckevei-duna-ág vízrendszere Selypi horgásztó