Rakott lazac

Hozzávalók

10 db fõtt burgonya, 2 db karikára vágott hagyma, 200g pácolt lazac szelet, 4 tojás, 4 dl tej, fehérbors, 1/2 dl kapor apróra vágva, 4 evõkanál vaj

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 200 fokra. Vajazz ki egy tûzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba a burgonyát, a hagymát és a lazacszeleteket.

Verd fel lazán a tojásokat a tejjel, majd borsozd meg. Keverd bele a kaprot majd, öntsd rá a rakottasra. Süsd a sütõ közepén kb. 35 percig. Szervírozd salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

úszózásimódszerek fehérvár csurgó márnázo felkszerelés Eger két damil összekötése Zsinor feltekerés orsora khuvsgul hajósbolt sároglya állóvízi halfajták harcsás videok X2 Flash-8 ledes fejlámpa pangasius hypoptalamus jásznagykunszolnok féder felszerelés búzavölgy tatai deritõ to jegy árak állóvízi úszózás zaszlo ultimate horgászbot x2 szerelőasztal ördögrája horgásztavak borsodban sziget tó