Körösi kapros, gombás busaragu

Hozzávalók

80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, 2 dl tejföl, 2 dl étolaj, fûszerek: só bors, pirospaprika, õrölt kömény, Delikát 8, pirosarany, fokhagyma, kapor

Elkészítés

A 3x3 centiméteres haldarabokat ízlés szerint fûszerezzük só, bors, delikát, kömény, pirosarany és fokhagyma hozzáadásával, majd összekeverve a fûszerekkel kb. 25-30 percig állni hagyjuk.

Közben a földarabolt vöröshagymát olajban megdinszteljük, majd a földarabolt gombát hozzáadva megpároljuk. Pirospaprikával, színesítjük, felöntjük vízzel, és 25 percig fõzzük. Ezután a fûszerezett halat beleöntjük, szükség szerint utána ízesítjük, és készre fõzzük 15-20 perc alatt. Befejezés elõtt a fölkevert tejfölt hozzáadjuk és felfõzzük.

?A darabolt kaprot hozzáadva, kifõtt tésztával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szömörcei heves megyei egyesület mon orso XV ker napijegy hévíz házikészításû etetõanyagok koós SALMO Skinner SK12F GT v görgõ mucza tisza kezelõ ESP Big-T Raptor a duna halai peresi holtág Bogárzó zug SALMO Whitefish SW13JF SNO st.croix legyezőbot Rántott ponty versenytavak csobádi sárgá holtág kamasaki zsinór a legnagyobb halak vonyarcvashegy drótelőke