Körösi kapros, gombás busaragu

Hozzávalók

80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, 2 dl tejföl, 2 dl étolaj, fûszerek: só bors, pirospaprika, õrölt kömény, Delikát 8, pirosarany, fokhagyma, kapor

Elkészítés

A 3x3 centiméteres haldarabokat ízlés szerint fûszerezzük só, bors, delikát, kömény, pirosarany és fokhagyma hozzáadásával, majd összekeverve a fûszerekkel kb. 25-30 percig állni hagyjuk.

Közben a földarabolt vöröshagymát olajban megdinszteljük, majd a földarabolt gombát hozzáadva megpároljuk. Pirospaprikával, színesítjük, felöntjük vízzel, és 25 percig fõzzük. Ezután a fûszerezett halat beleöntjük, szükség szerint utána ízesítjük, és készre fõzzük 15-20 perc alatt. Befejezés elõtt a fölkevert tejfölt hozzáadjuk és felfõzzük.

?A darabolt kaprot hozzáadva, kifõtt tésztával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bábolna-tó jegyvétel tómalom hol körösök Mezõfalvi ceglédberceli horgásztó bicska díszmárna Kórógy csatorna Tavaszi eteto anyag területi engedély alsózsolca pangasius horgászata horgász cerseny törpeharcsa kapás Manu Capture Lures horgasz taska felszereles pontyra Mitchell Full Runner Electronic eladóponty Busa kirántva Abu Garcia Ruby Crest 902 ML sügre atkai napijegy