Tejben párolt menyhal rákkal és tormával

Hozzávalók

700g menyhal filé, 5dl tej, 5db egész feketebors, 1 babérlevél, só, 500g garnélarák, 100g torma, 150g vaj

Elkészítés

Kezd a szósszal. Pucold meg a rákot és reszeld le a tormát. Forrósítsd fel a vajat, majd húzd félre, amíg leülepszik. Szûrd le, majd keverd össze a rákkal és a tormával.

Elõször mosd meg majd töröld meg a halfiléket. Forrald fel a tejet a borssal és a babérlevéllel együtt. Sózd meg, majd mérsékeld a meleget alatta. Tedd a tejbe a halfiléket, majd hagyd alacsony hõfokon párolódni 8-10 percig. Vedd ki a halszeleteket és tálald a szósszal és fõtt burgonyával, párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

busa ikra KAMASAKI V alakú bottartó fej banax helicon5400nf rocsó Eurosztár Scardinius erythrophthalmus halakrol filmek maconkai viztárazó oggolder-abonyi hatvani vizek rsd vendégjegy györgy víz varpalotaitavak panasius önetetö paduc ívása MOSELLA Select Karpfen felsöfarkasd lápipoc to rakaca horgász egyesület Jászárokszállási tavak etetõ kosát felkötése DLT The Lipper halkiemelo rugós mérleggel