Tejben párolt menyhal rákkal és tormával

Hozzávalók

700g menyhal filé, 5dl tej, 5db egész feketebors, 1 babérlevél, só, 500g garnélarák, 100g torma, 150g vaj

Elkészítés

Kezd a szósszal. Pucold meg a rákot és reszeld le a tormát. Forrósítsd fel a vajat, majd húzd félre, amíg leülepszik. Szûrd le, majd keverd össze a rákkal és a tormával.

Elõször mosd meg majd töröld meg a halfiléket. Forrald fel a tejet a borssal és a babérlevéllel együtt. Sózd meg, majd mérsékeld a meleget alatta. Tedd a tejbe a halfiléket, majd hagyd alacsony hõfokon párolódni 8-10 percig. Vedd ki a halszeleteket és tálald a szósszal és fõtt burgonyával, párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

keszeg táplálkozása Abu Cardinal 600 CD balatonhalai horgászhelyek kenézlő vörösgiliszta Berkley Blade Dancer popperezés békés hal ABU botok idöjárás szûcsi tó Savanyitott hal elkeszittese Szimpla bojlis bottok A legnagyobb amur Tetrapturus albidus Dorogi hogásztó vajdaság amur a viz alatt rába viz alati élõ világ colmic bayahibe puffi VMC 7150 BN Barbarian Jig Head rika horgasz egyesulet pécs környéki horgászto