Tejben párolt menyhal rákkal és tormával

Hozzávalók

700g menyhal filé, 5dl tej, 5db egész feketebors, 1 babérlevél, só, 500g garnélarák, 100g torma, 150g vaj

Elkészítés

Kezd a szósszal. Pucold meg a rákot és reszeld le a tormát. Forrósítsd fel a vajat, majd húzd félre, amíg leülepszik. Szûrd le, majd keverd össze a rákkal és a tormával.

Elõször mosd meg majd töröld meg a halfiléket. Forrald fel a tejet a borssal és a babérlevéllel együtt. Sózd meg, majd mérsékeld a meleget alatta. Tedd a tejbe a halfiléket, majd hagyd alacsony hõfokon párolódni 8-10 percig. Vedd ki a halszeleteket és tálald a szósszal és fõtt burgonyával, párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rabsic Hol van verseny? szonuralistabla horgász csónakok pecás felvételek Rainbow Trout Szimpla bottok területi engedély árak duna gyerek horgászverseny Ecetes pácolt márna horgász napijegy alsózsolca horgasz engedej halkatraz kezdö bolylizás tökmagpogácsa SHIMANO Alivio AX Spin 270MH alaszka pollack orfû hõmérséklet Tas Turbina öböl április 19. töpeharcsa Hi-Attract bojli eper-jégkrém befizetes bátaszék