Tejben párolt menyhal rákkal és tormával

Hozzávalók

700g menyhal filé, 5dl tej, 5db egész feketebors, 1 babérlevél, só, 500g garnélarák, 100g torma, 150g vaj

Elkészítés

Kezd a szósszal. Pucold meg a rákot és reszeld le a tormát. Forrósítsd fel a vajat, majd húzd félre, amíg leülepszik. Szûrd le, majd keverd össze a rákkal és a tormával.

Elõször mosd meg majd töröld meg a halfiléket. Forrald fel a tejet a borssal és a babérlevéllel együtt. Sózd meg, majd mérsékeld a meleget alatta. Tedd a tejbe a halfiléket, majd hagyd alacsony hõfokon párolódni 8-10 percig. Vedd ki a halszeleteket és tálald a szósszal és fõtt burgonyával, párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Balzer Hero 800 sajtó EXNER BIANCA torzsási holtág horgászvizek békésszentandrás csukas videok területi engedély pécs Abu Garcia Diplomat 904 M Spin bojlizó csõ merenyei tározo markazi tározo Horgásztó tatabányán puha ólom Tatai tavak gólem-tó Rubin Feeder seabass feketesügér tilalmi idő põtrétei to horgász területi engedély zemplén Berkley Power Maggot beluga horgászata cover shot morgóhal